Ελλαδα

Τροχαίο δυστύχημα σε ΛΕΑ: Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος που σκότωσε τον 60χρονο

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα στη ΛΕΑ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τροχαίο δυστύχημα στη ΛΕΑ: Εικόνα από το σημείο - Τα οχήματα που ενεπλάκησαν
Τροχαίο δυστύχημα σε ΛΕΑ: Εικόνα από το σημείο © almyrospress.gr

Τροχαίο δυστύχημα σε ΛΕΑ: Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος που σκότωσε τον 60χρονο - Η εικόνα των δύο οχημάτων μετά το δυστύχημα.

Ακαριαίο θάνατο βρήκε ένας 60χρονος άνδρας που είχε σταματήσει με το αυτοκίνητό του στη ΛΕΑ στην εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στον κόμβο Μικροθηβών στο Αϊδίνι, όταν ένας 26χρονος τον εμβόλισε και τον σκότωσε. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός οδηγός δεν έχει δίπλωμα οδήγησης. 

Ο 60χρονος άνδρας είχε σταματήσει το αυτοκίνητό του στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης προκειμένου να μιλήσει με ασφάλεια στο κινητό του και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο αυτοκίνητο του 60χρονου, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. 

Όπως μετέδωσε το magnesianews.gr, ο 60χρονος άνδρας παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, δυστυχώς, όμως, ήταν ήδη νεκρός. Η σύζυγός του είναι ευτυχώς καλά στην υγεία της, όπως και ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου. Στο σημείο μετέβησαν άμεσα για συνδρομή πέντε πυροσβέστες με δύο πυροσβεστικά οχήματα από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Δρυμώνα και αστυνομικοί του Τμήματος Αλμυρού.

Τροχαίο δυστύχημα σε ΛΕΑ: Χωρίς δίπλωμα ο 26χρονος

Σύμφωνα με το Mega, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 26χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε επάνω στο όχημα του 60χρονου δεν είχε δίπλωμα οδήγησης. Ο 26χρονος συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια. 

 

 

 

Τροχαίο δυστύχημα σε ΛΕΑ: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες από τα δύο οχήματα

Οι φωτογραφίες από τα δύο οχήματα μετά το δυστύχημα συγκλονίζουν. 

Φωτογραφίες από τα οχήματα μετά το τροχαίο δυστύχημα στη ΛΕΑ

Τροχαίο κόμβος Μικροθηβών

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ