- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Καλλιθέα: Διαρρήκτες φίμωσαν και απείλησαν 30χρονη στο σπίτι της
Έκαναν φύλλο και φτερό το σπίτι για να αποσπάσουν χρήματα και κοσμήματα
Καλλιθέα: Διαρρήκτες φίμωσαν και απείλησαν 30χρονη μέσα στο σπίτι της για να τους αποκαλύψει πού έχει χρήματα και να μην καλέσει την Αστυνομία.
Μία 30χρονη γυναίκα έζησε στιγμές τρόμου μέσα στο διαμέρισμά της στην Καλλιθέα, όταν διαρρήκτες εισέβαλλαν σε αυτό το πρωί της Τετάρτης (27/4) τη φίμωσαν και την απείλησαν προκειμένου να τους αποκαλύψει πού είχε χρήματα.
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι διαρρήκτες άσκησαν σωματική βία, την έδεσαν με μία ζώνη, τη φίμωσαν και την απείλησαν ζητώντας να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα τα χρήματά της. Αφού έψαξαν σε όλο το σπίτι, άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό και κοσμήματα και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας τη 30χρονη δεμένη στο πάτωμα.
Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από τους οικείους της, οι οποίοι την αναζητούσαν τηλεφωνικά και δεν την έβρισκαν. Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τ.Α. Καλλιθέας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το έργο οδικής ασφάλειας, προϋπολογισμού 88 εκατ. ευρώ, επιστρέφει σε τροχιά υλοποίησης
Στόχος η καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πώς οι αστυνομικοί έστησαν την παγίδα
Η γυναίκα ενεργοποίησε το panic button
Στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες βίντεο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι έπεσε σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.