Ελλαδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Έχει χάσει έξι κιλά, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση»

«Φοβάται για τη ζωή της στις φυλακές» λέει ο δικηγόρος τής Ρούλας Πισπιρίγκου

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρούλα Πισπιρίγκου
Ρούλα Πισπιρίγκου © Youtube / Star

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της και η αδελφή της για την ψυχολογική της κατάσταση στις φυλακές - Η αντίδραση για όσα δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης

Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου σε νέες του δηλώσεις σχολίασε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και αναφέρθηκε στην κατάσταση της πελάτισσάς του, που βρίσκεται προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό. 

«Είναι ειλικρινής η περιγραφή του Μάνου Δασκαλάκη κι είναι όμοια με αυτήν που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο και παρουσιάζεται σε κάποια σημεία ως στοργική κι υπερπροστατευτική μητέρα. Είναι ειλικρινές αυτό που λέει ότι η Ρούλα ήταν ιδανική στον ρόλο της μητέρας. Οι περιγραφές που δίνει για την εξέλιξη της σχέσης τους είναι πανομοιότυπες με αυτές που έχει δώσει και η ίδια η Ρούλα. Μέσα στη φυλακή έχει χάσει έξι κιλά… Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και σε κατάσταση πίεσης που δεν έχει διάθεση να φάει. Η Ρούλα Πισπιρίγκου πληροφορήθηκε για αυτά που είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στη συνέντευξη κι είχε δει το trailer. Δεν έχει να κάνει κάποιο σχόλιο. Το θέμα συζήτησης με τη Ρούλα μέσα στη φυλακή κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζουμε, η κεταμίνη, πού βρέθηκε και ποιος τη χορήγησε στο παιδί. Αυτό είναι που την απασχολεί, πώς θα αποδείξει ότι η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι άδικη και η παραμονή της στις φυλακές είναι μία συνθήκη που δεν αρμόζει στη δική της περίπτωση», είπε ο κ. Όθων Παπαδόπουλος, συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι». 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν θέλει να σχολιάσει όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης

Αδελφή Ρούλας Πισπιρίγκου: «Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τον κ. Δασκαλάκη»

«Σήμερα δεν έχω μιλήσει με τη Ρούλα. Δεν με έχει καλέσει ακόμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν ασχολείται καθόλου. Απαξιεί να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Αυτό που την απασχολεί είναι βρει την αλήθεια για το παιδί, πώς χορηγήθηκε η κεταμίνη και πώς έφυγε η Τζωρτζίνα από τη ζωή. Ρίχνουμε όλο το βάρος μας σε αυτό. Δεν ασχολούμαστε με άλλα. Εκεί είναι το επισκεπτήριο, όποτε θέλει ο Μάνος μπορεί να πάει. Το λέω εγώ εκ μέρους της, οπότε θέλει να πάει να την δει. Εκείνη ζητούσε να πάει να τη δει, αυτός δεν ήθελε. Δεν θέλω να ασχοληθώ καθόλου με τον κ. Δασκαλάκη» είπε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην ίδια εκπομπή. 

Μάνος Δασκαλάκης: Όσα δήλωσε στην Αγγελική Νικολούλη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την κεταμίνη

Ο Μάνος Δασκαλάκης μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη και την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την εν διαστάσει σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, τη γέννηση των τριών κοριτισιών τους, τη μεταξύ τους σχέση, αλλά και τις αποκαλύψεις για την ύπαρξη κεταμίνης στον οργανισμό της 9χρονης Τζωρτζίνας. 

«Την Τζωρτζίνα την είδα δύο ημέρες πριν τη σύλληψη της Ρούλας στον ύπνο μου. Ήταν ζωντανή αυτή και η Ρούλα νεκρή, κάτι μου είπε αλλά δεν το θυμάμαι. Η Τζωρτζίνα έδειξε τη δικαίωση και για τα αδελφάκια της. Την ευχαριστώ γι’ αυτό και επειδή βοήθησε να φανεί η αλήθεια για όλα. Έχω πει πως θα προτιμούσα να έφευγα εγώ και να γύρναγαν πίσω τα παιδιά μου», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη και απάντησε σχετικά με το αν είχε καταλάβει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τη σύζυγό του:

«Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά».

Μάνος Δασκαλάκης: «Μου είχε πει ότι είχε κάνει μία απόπειρα αυτοκτονίας»

«Μετά από εννέα χρόνια γάμου, δεν περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή, να μπω σ’ ένα δικαστήριο και να υποστηρίξω ότι μάνα σκότωσε τα παιδιά της, πόσο μάλλον τα δικά μου. Όσο επιπόλαιο κι αν ακούγεται, παντρευτήκαμε σε μικρή ηλικία και η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν επιλογή και των δυο μας. Ποτέ δε μετάνιωσα γι’ αυτή μου την πράξη. Οι δικοί μου με παρότρυναν να το ξανασκεφτώ, αλλά ήταν δίπλα μου και στήριξαν την επιλογή μου», είπε ο Μάνος Δασκαλακης και μίλησε για τη σχέση που είχε με την Ρούλα Πισπιρίγκου και τα πρώτα σύννεφα στον γάμο τους. 

«Δεν υπήρχε κανένας να μου πει κάτι αρνητικό για τη Ρούλα που να με βάλει σε σκέψεις. Το μόνο που μου είχε και η ίδια παραδεχτεί, ήταν μία απόπειρα αυτοκτονίας που είχε κάνει επειδή ήταν πιεσμένη με το θάνατο της γιαγιάς της και εξαιτίας του τότε χωρισμού της και βρισκόταν σε κατάθλιψη. Τα προβλήματα άρχισαν να γίνονται ορατά πριν το χαμό της Ίριδας και μετά που χωρίσαμε. Οι γονείς μου πενθούν, γι’ αυτό δεν βγαίνουν να μιλήσουν. Το μόνο που εύχομαι ακόμα και τώρα είναι να ξυπνήσω και να είναι όλα αυτά ένα ψέμα. Να έχουν γυρίσει πίσω τα παιδιά μου και να μην έχει πάθει κανένα τίποτα, δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συμβαίνει. Αν έχει γίνει έτσι, μιλάμε για τον πιο χειριστικό άνθρωπο που υπάρχει, για ποιον έρωτα μιλάμε; Τα παιδιά μου μπορούν να γυρίσουν πίσω;», κατέληξε.

«Γ… ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ…ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΙΛΑΜΕ;»

Μάνος Δασκαλάκης: «Δεν έχω καμία σχέση με την προμήθεια κεταμίνης»

Ο Μάνος Δασκαλάκης απάντησε στη δημοσιογράφο για την κεταμίνη και τη σχέση του με τη φαρμακαποθήκη που εργάζεται ο πατέρας του.

«Τη στιγμή που μάθαμε για την κεταμίνη, με κάλεσε η Ρούλα και μου είπε “άλλο πάλι αυτό που έβγαλαν”. “Μην ακούς” της λέω, “όπως βγάλαν το τοξικό, έτσι έβγαλαν κι αυτό”. Όταν άκουσα για τη σύλληψη, έχασα και την επαφή μαζί της. Με πήρε τηλέφωνο μέσα από τη ΓΑΔΑ, μιλήσαμε δύο φορές, με παρότρυνε να μιλήσουμε με γιατρούς και φαρμακοποιούς για να δούμε τι έχει συμβεί. Άκουσα στην πορεία ότι έλεγε τα δικά της και τότε ήταν που διακόπηκε η επικοινωνία μεταξύ μας. Δεν έχω καμία σχέση με την προμήθεια της κεταμίνης, είναι κάτι που ερευνάται και θα αποδειχθεί».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ