- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο ΕΦΕΤ επεκτείνει την ανάκληση προϊόντων Kinder ανεξαρτήτως παρτίδας
Λίγες ώρες μετά το κλείσιμο εργοστασίου στο Βέλγιο
O ΕΦΕΤ εξέδωσε νέα ανακοίνωση ανακαλώντας τα προϊόντα της Kinder ανεξαρτήτως παρτίδας.
Ο αρμόδιος οργανισμός για την ασφάλεια των τροφίμων εξέδωσε ανακοίνωσε αναφορικά με τα προϊόντα της Kinder τα οποία ανακαλούνται μαζικά λόγω υποψίας σαλμονέλας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΦΕΤ
«Ο ΕΦΕΤ στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και όσον αφορά στην προληπτική ανάκληση προϊόντων Kinder λόγω πιθανής παρουσίας σαλμονέλας, ενημερώνει ότι η εν λόγω ανάκληση επεκτείνεται πλέον στο σύνολο των προϊόντων Kinder Schokobons και Kinder Surprise Maxi των 100gr , ανεξαρτήτου παρτίδας. Η εν λόγω εξέλιξη οφείλεται στην αδυναμία της παραγωγού επιχείρησης «Ferrero Ardennes”, που εδρεύει στο Βέλγιο, να διασφαλίσει την ασφάλειά τους.
Καλούνται οι καταναλωτές που έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα να μην τα καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης καταναλωτών της εταιρείας “Ferrero International S.A. Greece ΜΕΠΕ» στην ηλεκτρονική διεύθυνση info.ferrero.gr@ferrero.com»
Υπενθυμίζεται ότι η Ferrero Rocher ανακοίνωσε χθες τα προϊόντα Kinder που ανακαλεί προληπτικά στην Ελλάδα. Η απόφαση για την προληπτική ανάκληση προϊόντων της Kinder σε συγκεκριμένες παρτίδες ελήφθη μετά την εμφάνιση κρουσμάτων σαλμονέλας σε παιδιά σε 8 χώρες στην Ευρώπη.
Kinder: Ανάκληση της άδειας λειτουργίας του εργοστασίου στο Βέλγιο μετά τη μόλυνση με σαλμονέλα
Νωρίτερα, η Υπηρεσία Ασφάλειας Τροφίμων (AFSCA) του Βελγίου ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή 08.04.2022, ότι έδωσε εντολή να σταματήσει η παραγωγή του εργοστασίου σοκολάτας Kinder, όπου εντοπίστηκε μόλυνση με σαλμονέλα. Η ίδια Υπηρεσία αποδοκίμασε «τις ελλιπείς πληροφορίες» που παρείχε ο ιταλικός κολοσσός ειδών ζαχαροπλαστικής Ferrero.
«Επειτα από έρευνες και μετά τις διαπιστώσεις των τελευταίων ωρών ότι οι πληροφορίες που παρείχε η Ferrero είναι ελλιπείς, η Υπηρεσία προχωρεί σήμερα στην ανάκληση της άδειας λειτουργίας του εργοστασίου παραγωγής της Ferrero στο Αρλόν».
Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η AFSCA, η οποία δίνει επίσης εντολή για την ανάκληση όλων των προϊόντων της Kinder που παρασκευάστηκαν από το εργοστάσιο αυτό.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 106 πυροσβέστες, 3 αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα
Σε επιφυλακή οι ειδικοί - «Η ακολουθία εξελίσσεται ομαλά», λέει ο Λέκκας
H μοτοσικλέτα αποτελούσε αντικείμενο αστυνομικών ερευνών για πιθανές παραβάσεις
Στατιστικά στοιχεία δείχνουν βελτίωση στην οδική ασφάλεια, αλλά η χώρα μας παραμένει πίσω
Η φωτιά φαίνεται να προκλήθηκε από χορτοκοπτικό μηχάνημα
Αναμένεται σύλληψη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας
Φέρει κατάγματα σε κρανίο και λεκάνη
Επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις, σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Παρακολούθηση του φαινομένου σε πραγματικό χρόνο από το Εργαστήριο Σεισμολογίας
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Συνεχίζονται οι έρευνες για τη δράση του
Τελευταία μαθήματα έδωσαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΓΕΛ
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Ο σχολιασμός των θεμάτων που έπεσαν σήμερα στους υποψηφίους των ΓΕΛ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αποκαλύφθηκε μεγάλη εγκατάσταση επεξεργασίας και εμπορίας κρέατος στον Βόρειο Τομέα Αθηνών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.