Ελλαδα

Εξελίξεις στη δολοφονία 73χρονου στη Μεσσηνία - Νέα προσαγωγή

Ο θανατός του οφείλεται σε στραγγαλισμό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό - Αστυνομία
Περιπολικό - Αστυνομία © EUROKINISSI/ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ

Δολοφονία 73χρονου στη Μεσσηνία: Νέα στοιχεία για την υπόθεση με την προσαγωγή 23χρονης - Στα κρατητήρια ακόμη τρία άτομα.

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση δολοφονίας του 73χρονου άνδρα στο Τζάνε Μεσσηνίας το μεσημέρι του Σαββάτου (19/2), καθώς μετά την προσαγωγή τριών ατόμων, φαίνεται ότι εμπλέκεται και μία 23χρονη μητέρα. 

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η υποδιεύθυνση ασφαλείας Καλαμάτας είχε προχωρήσει από το βράδυ του Σαββάτου σε 3 προσαγωγές ενός 68χρονου άνδρα και των δυο γιων του 38 και 39 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι φέρονται να ήταν οι δράστες της στυγερής δολοφονίας. Κατά την προανακριτική διαδικασία οι αστυνομικοί διαπίστωσαν αντιφάσεις, από τις οποίες προκύπτει ότι ο ένας γιος του 68χρονου δεν ήταν παρών την ώρα του εγκλήματος και στο σημείο βρισκόταν η 23χρονη σύζυγος του, μητέρα 3 ανήλικων παιδιών, η οποία και προσήχθη. 

Η οικογένεια των φερόμενων ως δραστών είχε νοικιάσει σπίτι τον τελευταίο χρόνο στην ευρύτερη περιοχή του Πεταλιδίου και δούλευαν ως εργάτες γης. Η οικονομική διαφορά που είχαν με το θύμα ήταν ο λόγος που οδήγησε στη δολοφονία του. Η χρηματική διαφορά είναι ποσού μεταξύ 100 -200 ευρώ. 

Ο 73χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο κτήμα του. Έφερε πολύ σοβαρά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ωστόσο, ο θάνατός του οφείλεται σε στραγγαλισμό.

Η δικογραφία έχει σταλεί ήδη στην εισαγγελία της Καλαμάτα. 

Με πληροφορίες από messinialive, tharrosnews

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ