Ελλαδα

Δολοφονία Άλκη-Κούγιας: Διαχωρισμός δικογραφίας ευνοεί τον δράστη

«Σε αυτόν τον χώρο βρέθηκαν πάρα πολλά όπλα, που δεν ανήκουν σε έναν»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O 23χρονος δολοφόνος του Άλκη Καμπανού
O 23χρονος δολοφόνος του Άλκη Καμπανού © Eurokinissi

Ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τον διαχωρισμό της δικογραφίας που αφορά τον φερόμενο ως δολοφόνο του Άλκη Καμπανού.

Για το γεγονός πως υπήρξε διαχωρισμός στη δικογραφία που σχηματίστηκε κατά του 23χρονου Αυξέντιου Circau, του φερόμενου ως δολοφόνου του 19χρονου Άλκη Καμπανού, μίλησε ο Αλέξης Κούγιας.

Να θυμίσουμε πως σχηματίστηκαν δύο δικογραφίες κατά του 23χρονου, η μία για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη και η δεύτερη για τα ευρήματα στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στο κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου έγινε έφοδος από τις Αρχές.

Ο συνήγορος της οικογένειας του 19χρονου θύματος τόνισε πως του «έκανε εντύπωση ότι χωρίστηκε η δικογραφία όσον αφορά τα όπλα» κάτι που του δημιουργεί «πολλούς προβληματισμούς» όπως είπε.

«Θα μιλήσω για αυτό τη Δευτέρα, αφού πάρω τη δικογραφία. Έχω μια σκέψη που έχει να κάνει με αυτούς τους συνδέσμους οπαδών, που είναι εγκληματικές οργανώσεις», συνέχισε και πρόσθεσε:

«Ο διαχωρισμός της δικογραφίας είναι μια πολύ ευνοϊκή λύση για τον δράστη. Σε αυτόν τον χώρο βρέθηκαν πάρα πολλά όπλα, που δεν ανήκουν σε έναν. Αυτή είναι μια αφετηρία της σκέψης μου. Θα μιλήσουμε περισσότερο και υπεύθυνα όταν έχουμε περισσότερα στοιχεία».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ