Ελλαδα

Δύο συλλήψεις μετά τις έρευνες σε συνδέσμους στη Θεσσαλονίκη

Τι βρήκε η ΕΛ.ΑΣ στα οπαδικά στέκια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία Άλκη: Δύο συλλήψεις μετά τις εφόδους σε συνδέσμους της Θεσσαλονίκης – Τα ευρήματα των Αρχών
Έφοδος της ΕΛΑΣ σε συνδέσμους οπαδών © grtimes

Δύο συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν έπειτα από τις εφόδους που έκανε σήμερα, Πέμπτη η ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή.

Ολοκληρώθηκαν οι παράλληλες αστυνομικές έρευνες σε συνδέσμους οπαδών, στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη.

Αρχικά αστυνομικές δυνάμεις ξεκίνησαν τις έρευνες το μεσημέρι της Πέμπτης από τις οδούς Παπάφη και Ορέστου, όπου στεγάζονται συνολικά τρεις σύνδεσμοι του «δικεφάλου του Βορρά», αλλά και σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ στην περιοχή του Ευόσμου και των Αμπελοκήπων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από το εσωτερικό του συνδέσμου του ΠΑΟΚ που βρίσκεται επί της οδού Ορέστου, οι αστυνομικοί συνέλεξαν τουλάχιστον πέντε μεγάλες σακούλες σκουπιδιών με ευρήματα, αλλά και επτά κάσες.

Παράλληλα αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έρευνες και σε σύνδεσμο φίλων του Άρη, που στεγάζεται κοντά στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Από το σημείο έφυγαν με τρεις μαύρες σακούλες γεμάτες ευρήματα.  Αντίστοιχη επιχείρηση έλαβε χώρα και στο κτίριο της Αυτόνομης Θύρας 10, του κεντρικού συνδέσμου των οπαδών του Ηρακλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr έγιναν 13 έφοδοι σε λέσχες φιλάθλων αθλητικών σωματείων της Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν μαχαίρια, ψαλίδια, λοστοί, σιδερογροθιές και άλλα αντικείμενα που είναι ικανά να πραγματοποιήσουν σωματική βλάβη.

Τέλος, συνελήφθησαν δύο άτομα, που φέρεται πως ήταν οι υπεύθυνοι των συνδέσμων.

Σε σύνδεσμο του Ηρακλή στο κέντρο της Θεσσαλονίκης η ΕΛ.ΑΣ.

Έρευνες της ΕΛΑΣ στον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Έρευνες ΕΛΑΣ και σε σύνδεσμο του Άρη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ