Ελλαδα

Δολοφονία 19χρονου οπαδού στη Θεσσαλονίκη - Οι πρώτες εικόνες

Τον σκότωσαν με δρεπάνι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 19χρονου οπαδού στη Θεσσαλονίκη - Οι πρώτες εικόνες
Δολοφονία 19χρονου οπαδού στη Θεσσαλονίκη - Οι πρώτες εικόνες © Eurokinissi

Συγκλονίζουν οι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου οπαδού στη Θεσσαλονίκη - Τον δολοφόνησαν με δρεπάνι.

Το φως της δημοσιότητας είδαν οι πρώτες εικόνες από το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου οπαδού στη Θεσσαλονίκη, που έχασε τη ζωή του μετά από επίθεση με δρεπάνι που έγινε από αγνώστους τα ξημερώματα της Τρίτης 1ης Φεβρουαρίου.

Δείτε τις εικόνες

Οπαδικό επεισόδιο με έναν νεκρό στη Θεσσαλονίκη
Οπαδικό επεισόδιο με έναν νεκρό στη Θεσσαλονίκη © Eurokinissi

19χρονος οπαδός δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη
19χρονος οπαδός δολοφονήθηκε στη Θεσσαλονίκη © Eurokinissi

Με δρεπάνι δολοφόνησαν 19χρονο οπαδό στη Θεσσαλονίκη
Με δρεπάνι δολοφόνησαν 19χρονο οπαδό στη Θεσσαλονίκη © Eurokinissi

Ένας 19χρονος δολοφονήθηκε για οπαδικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη
Ένας 19χρονος δολοφονήθηκε για οπαδικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη © Eurokinissi

Το χρονικό της επίθεσης - Τους μαχαίρωσαν με δρεπάνι

Το θύμα μαζί με δύο φίλους του κινούνταν επί της οδού Γαζή όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητα και σταμάτησαν ακριβώς μπροστά τους, ξεκινώντας να τους μαχαιρώνουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του.

Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει τους είπε: «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με δρεπάνι. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα, ενώ το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Οι δύο τραυματίες, αντίστοιχα 19 και 20 ετών, έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον δεκαπέντε προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο. 

«Σας παρακαλώ μη με χτυπάτε άλλο» φώναζε το θύμα

Μία γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Η ίδια ήταν, μάλιστα, που κάλεσε και την αστυνομία.

Άλλος ένοικος σε κοντινή πολυκατοικία αναφέρει ότι περίπου στη 1 ακούστηκε μια φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν ενώ ένας άλλος κάτοικος της περιοχής δήλωσε πως «άκουσα φασαρία και φοβήθηκα. Γι’ αυτό δε βγήκα έξω. Άκουσα παιδιά να φωνάζουν. Άκουσα κραυγές».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ