Ελλαδα

Οπαδικό επεισόδιο με έναν νεκρό στη Θεσσαλονίκη

Δύο ακόμα άτομα έχουν τραυματιστεί - 15 προσαγωγές από την αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονία 19χρονου για οπαδικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη
Δολοφονία 19χρονου για οπαδικούς λόγους στη Θεσσαλονίκη © thestival.gr

Θεσσαλονίκη: Ένας νεκρός, δύο τραυματίες σε επίθεση με μαχαίρι για οπαδικές διαφορές - 15 προσαγωγές από την αστυνομία.

Ένας δεκαννιάχρονος σκοτώθηκε και άλλοι δύο τραυματίστηκαν σε επίθεση που δέχθηκαν με μαχαίρι για οπαδικούς λόγους σήμερα στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη περίπου στη 01.00.

Κατά τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, οι τρεις νεαροί κινούνταν επί της οδού Γαζή όταν δέχθηκαν τη δολοφονική επίθεση από δράστες που επέβαιναν σε αυτοκίνητα και σταμάτησαν ακριβώς μπροστά τους, ξεκινώντας να τους μαχαιρώνουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του. Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει τους είπε: «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι. Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα, ενώ το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

 

Thestival.gr Δολοφονία 19χρονου στη Χαριλάου

 

Οι δύο τραυματίες, αντίστοιχα 19 και 20 ετών, έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον δεκαπέντε προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο. Την έρευνα διενεργεί η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ