Ελλαδα

Δολοφονία οπαδού: Τον σκότωσαν με δρεπάνι-Φώναζε: «Μη με χτυπάτε»

Οπαδικά τα κίνητρα σύμφωνα με την αστυνομία

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη με νεκρό 19χρονο
Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη με νεκρό 19χρονο © thestival.gr

Δολοφονία 19χρονου οπαδού: Νέα στοιχεία στη δημοσιότητα - Οι πρώτες μαρτυρίες κατοίκων - Τι ερευνά η αστυνομία.

Οπαδικά είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, τα κίνητρα της δολοφονικής επίθεσης που δέχθηκαν τρεις νεαροί, στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης, με συνέπεια να πέσει νεκρός από τραύμα με μαχαίρι ένας 19χρονος.

Η επίθεση σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Θεοδ. Γαζή και Ν. Πλαστήρα, κοντά στο γήπεδο του Άρη, όπου οι τρεις νεαροί κινούνταν με τα πόδια.

Thestival.gr Δολοφονία 19χρονου στη Χαριλάου

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, άγνωστοι που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα τούς πλησίασαν, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι της επίθεσης προηγήθηκε σύντομη στιχομυθία μεταξύ του δράστη ή των δραστών και των θυμάτων.

Ο 19χρονος φαίνεται να υπέκυψε από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ οι δύο τραυματίες παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου, σύμφωνα με την αστυνομία, νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 19χρονος και οι δύο φίλοι του δέχτηκαν επίθεση όχι με μαχαίρι αλλά με ένα δρεπάνι.

Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη με νεκρό 19χρονο
Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη με νεκρό 19χρονο © thestival.gr

Το σημείο όπου δέχθηκε επίθεση ο 19χρονος
Το σημείο όπου δέχθηκε επίθεση ο 19χρονος © Eurokinissi

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ανέλαβαν τις έρευνες, λαμβάνοντας καταθέσεις από περίοικους της περιοχής, ενώ εξετάζουν υλικό από κάμερες ασφαλείας παρακείμενων καταστημάτων. Μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες θα καταθέσουν και οι δυο τραυματίες.

Για το επεισόδιο προσήχθησαν 15 άτομα από τη γύρω περιοχή αλλά, κατά πληροφορίες, δεν φαίνεται να έχουν εμπλοκή.

Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες κατοίκων

Γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία.

Ένοικος σε παρακείμενη πολυκατοικία αναφέρει στη Voria.gr ότι περίπου στη 1 ακούστηκε μια φασαρία στη γειτονιά, με άτομα να φωνάζουν, ωστόσο όλα όπως λέει «έγιναν σε ελάχιστο χρόνο». Παράλληλα, μία ακόμη γυναίκα, κάτοικος της περιοχής, είπε: «Άκουσα φωνές από το πίσω μπαλκόνι, φασαρία, είδα κάτι παιδιά να τρέχουν από το σχολείο προς τη Νικολάου Πλαστήρα και να φωνάζουν "πού είναι το κινητό, πάρε την αστυνομία" και να τρέχουν προς την Παπαναστασίου».

«Άκουσα φασαρία και φοβήθηκα. Γι’ αυτό δε βγήκα έξω. Άκουσα παιδιά να φωνάζουν. Άκουσα κραυγές», δήλωσε στο thesstoday κάτοικος της περιοχής.

THESSTODAY.GR - Αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία 19χρονου - Χαριλάου 01/02

Επίθεση με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη
Επίθεση με μαχαίρι στη Θεσσαλονίκη © grtimes.gr

Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη με νεκρό 19χρονο
Δολοφονική επίθεση στη Θεσσαλονίκη με νεκρό 19χρονο © grtimes.gr

 
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ