- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Χιόνια στην Κυψέλη έφερε η κακοκαιρία Ελπίδα - Οι πρώτες εικόνες
Η πρόγνωση ΕΜΥ για τις επόμενες ώρες - Πού θα χιονίσει
Χιόνια στην Κυψέλη, καθώς η κακοκαιρία «Ελπίδα» επηρεάζει την Αττική. Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.
Οι εικόνες από τα χιόνια στην Κυψέλη κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Στην Αττική χιονίζει από το πρωί, καθώς το δεύτερο κύμα από την κακοκαιρία «Ελπίδα» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Όπως φαίνεται και στις εικόνες που δημοσιεύει η EUROKINISSI, χιόνι έχει σκεπάσει τις οροφές αυτοκινήτων.
Η πρόγνωση καιρού για την κακοκαιρία «Ελπίδα» στην Αττική - Οι περιοχές με χιόνια
Σύμφωνα με την πρόγνωση ΕΜΥ για την κακοκαιρία «Ελπίδα» στην Αττική, οι χιονοπτώσεις θα ενταθούν από το μεσημέρι και μετά. Παγετός και τσουχτερό κρύο συνθέτουν το σκηνικό του καιρού στο Λεκανοπέδιο το υπόλοιπο της ημέρας.
Σύμφωνα με την πρόγνωση καιρού από την υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, στην Αττική αναμένονται αρχικά νεφώσεις με τοπικές και ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια του νομού. Γρήγορα ο καιρός έως τις μεσημβρινές ώρες θα επιδεινωθεί και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις έως και τα πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα. Οι χιονοπτώσεις θα είναι τοπικά ισχυρές κυρίως μετά τις μεσημβρινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν γενικά βόρειοι με εντάσεις έως 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 1 βαθμούς.
Στο γράφημα που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε live ποιες περιοχές στην Αττική επηρεάζονται από την κακοκαιρία «Ελπίδα»:
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Τι πρέπει να γνωρίζετε
Οδηγήθηκε στον εισαγγελέα
Είχε συλληφθεί ξανά για τον ίδιο λόγο!
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Επιστρατεύοντας περίπου 10.000 πράκτορες AI
Δείτε το σημερινό σκίτσο
Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας
Τοπικά δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες
Διετέλεσε πρόεδρος της Συνομοσπονδίας σε διαδοχικές περιόδους από το 1983 έως το 1989
Διεθνές Συνέδριο από 1–4 Οκτωβρίου 2026
Επιχείρησαν 115 πυροσβέστες - Σηκώθηκαν οκτώ εναέρια μέσα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.