- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακοκαιρία: Στο Πήλιο έβρεξε όσο βρέχει σε έναν χρόνο στην Αθήνα
Δείτε τον χάρτη με τις μετρήσεις
Η κακοκαιρία «Διομήδης» έφερε στο Πήλιο μέσα σε 16 ώρες όση βροχή πέφτει σε έναν χρόνο στην Αθήνα. Καταιγίδες στη Μαγνησία.
Η κακοκαιρία «Διομήδης» επηρέασε τη Θεσσαλία, με τους κατοίκους της Μαγνησίας να λαμβάνουν μήνυμα από το 112 για έντονα καιρικά φαινόμενα και καταιγίδες να εκδηλώνονται στο Πήλιο.
Από τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2022 οι ουρανοί άνοιξαν στο Πήλιο, προκαλώντας προβλήματα.
Ο μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo κατέγραψε σε διάστημα 16 ωρών περισσότερα από 340 χιλιοστά βροχόπτωσης, τιμή που πλησιάζει το ετήσιο ύψος βροχόπτωσης της Αθήνας (Θησείο: 378 χιλιοστά).
Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η γεωγραφική κατανομή των βροχοπτώσεων που εκδηλώθηκαν έως τις 17.30 το απόγευμα της Τρίτης 11/01.
Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο η κακοκαιρία «Κάρμελ» είχε ντύσει στα λευκά το Πήλιο, φέρνοντας τα πρώτα χιόνια στη Μαγνησία.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.