- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Κορωνοϊός: 7009 νέα κρούσματα, 99 θάνατοι και 697 διασωληνωμένοι
Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ - Πόσοι είναι οι ανεμβολίαστοι στις ΜΕΘ
Τα νέα κρούσματα σήμερα, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021, οι θάνατοι και οι διασωληνωμένοι με κορωνοϊό στις ΜΕΘ, στη νέα ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.
Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 7.009, εκ των οποίων7 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.
Κατά το ίδιο διάστημα, κατεγράφησαν 99 θάνατοι, με τον συνολικό αριθμό των νεκρών από την εμφάνιση της πανδημίας να φτάνει τους 18.815.
Παράλληλα, σε 697 ανέρχονται οι διασωληνωμένοι ασθενείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕOΔΥ:
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 99, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 18.815 θάνατοι. Το 95.4% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 697 (60.7% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 64 έτη. To 79.8% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 560 (80.34%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 137 (19.66%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 3.571 ασθενείς.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών Covid-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 405 (ημερήσια μεταβολή +6.58%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 436 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 38 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 78 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει προσωπικά αντικείμενα, έργα και σχέδια του μεγάλου Τήνιου γλύπτη
Ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας έχει μεταφερθεί για ιατρική φροντίδα στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου
Η διοίκηση του δήμου προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
Η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Ο χάρτης που δημοσίευσε ο μετεωρολόγος
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συστήνεται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους
«Λείπουν η οξυδέρκεια και το αιχμηρό χιούμορ σου», έγραψε χαρακτηριστικά
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Πόσοι ήταν οι Έλληνες Εβραίοι που αντίκρυσαν τον θάνατο στο Άουσβιτς κα πόσοι απέμειναν στη Θεσσαλονίκη
Έντονα φαινόμενα σε Αιγαίο και Δωδεκάνησα - Αναλυτική πρόγνωση
Οι δύο γερμανικοί κολοσσοί απαντούν στη DW, δηλώνουν συνεργασία με τις αρχές και παραλαμβάνουν τη δικογραφία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.