- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διονυσίου Αεροπαγίτου πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στον επισιτισμό και τουρισμό.
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Διονυσίου Αεροπαγίτου πραγματοποιούν αυτή την ώρα εργαζόμενοι στον επισιτισμό και τουρισμό. Αντιδρούν στα μέτρα της κυβέρνησης για τους κλάδους τους και διεκδικούν πρόσθετες ρυθμίσεις, μεταξύ αυτών επίδομα ανεργίας σε όλους τους εποχικούς υπαλλήλους.
Επίσης ζητούν τα ένσημα από τις αναστολές του 2020, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.
«Με την τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας για το ταμείο ανεργίας που επαναφέρει τον «κόφτη» των 400 ημερών επιδότησης μένουν εκτός οποιασδήποτε επιδότησης δεκάδες χιλιάδες εποχικοί εργαζόμενοι» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι και προσθέτουν: «Καμία εμπιστοσύνη δε δείχνουμε στις δεσμεύσεις του Υπουργείου Εργασίας ότι δε θα ισχύσει για φέτος, μετά από την άμεση αντίδραση του Συνδικάτου μας και πολλών σωματείων πανελλαδικά».
Η πορεία ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 12 το μεσημέρι με τελικό σταθμό το υπουργείο Εργασίας αφού πρώτα κάνουν μια στάση έξω από το υπουργείο Τουρισμού. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με δυσκολία επί της λεωφόρου Αμαλίας στο κέντρο της Αθήνας. Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση πέρασαν έξω από τη Βουλή των Ελλήνων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
114 νέες εισαγωγές COVID-19 και 52 για γρίπη την τελευταία εβδομάδα
Οι καταναλωτές καλούνται να μην το καταναλώσουν - Η ανακοίνωση
Η χειμερινή ώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά
Χωρίς επίσκεψη στον Δήμο Αθηναίων η έκδοση της Κάρτας Δακτυλίου - Ποιοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση, τι δικαιολογητικά χρειάζονται και πώς χρησιμοποιείται
Βίντεο με το σημείο όπου πραγματοποίησε βαριά προσγείωση
Συνελήφθη ο 27χρονος δράστης
Το χρονικό πριν από τη βαριά προσγείωση
Πού εντοπίζονται καθυστερήσεις στους κεντρικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου
Αστυνομικοί συνέλαβαν τον 47χρονο
Τι εξετάζουν οι Αρχές
Τι καιρό θα κάνει τις επόμενες ημέρες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.