- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κακοκαιρία express σήμερα - Σε ποια σημεία της χώρας θα βρέξει
Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
Βροχές και τοπικές καταιγίδες σήμερα στα δυτικά και βόρεια - Πού αναμένονται φαινόμενα τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου.
Πρόγνωση για κακοκαιρία express σήμερα, Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και βόρεια της Ελλάδας.
Σύμφωνα με το δίκτυο των αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα σημαντικότερα ύψη βροχής καταγράφονται στην Ήπειρο, με το μεγαλύτερο ύψος βροχής από τα μεσάνυχτα έως περίπου τις 08:00 σήμερα στην Παραμυθιά (40 χιλιοστά) και στα Θεοδώριανα (39).
Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στα δυτικά, με βαθμιαία επέκτασή τους στα υπόλοιπα βόρεια και κεντρικά τμήματα, ενώ μετά το μεσημέρι οι βροχές θα επηρεάσουν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου. Στις υπόλοιπες περιοχές θα εξασθενήσουν και σταδιακά θα σταματήσουν.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα μηχανήματα, με βάρος άνω των 150 τόνων το καθένα, κατέρρευσαν με ελεγχόμενο τρόπο
Ένα από τα πιο σπάνια είδη στον κόσμο
Φόρος τιμής στην προσφορά του στην επιστήμη και στην εκπαίδευση
Λόγω εκτέλεσης εργασιών
Σε ποιες στάσεις θα διατεθούν λεωφορεία
Έλεγχοι για «μαύρο χρήμα», περιουσίες και συγγενικά πρόσωπα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Aύξηση παρατηρείται μόνο στην περιφέρεια Κρήτης
Το χρονικό του συμβάντος
Παραμένει στο μικροσκόπιο άτομο του στενού περιβάλλοντος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Επιμένει ότι είναι αθώος
Η δημοσιογράφος υπέστη κάταγμα από έκρηξη εξωτερικής μονάδας κλιματισμού
Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας
Έχει ταυτοποιηθεί σε τουλάχιστον 10 περιπτώσεις
Αυξάνονται οι εμφανίσεις στις ελληνικές θάλασσες το φετινό καλοκαίρι
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.