Ελλαδα

Νέα Ερυθραία: Προφυλακίστηκε ο «σαμουράι» - Μπαίνει σε ψυχιατρείο

Αναμένεται η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη - Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
samourai-kifisia-profilakisi.jpg
© EUROKINISSI

Προφυλακίστηκε ο 40χρονος «σαμουράι» στη Νέα Ερυθραία που πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου.

Τον δρόμο για το ψυχιατρείο στις φυλακές Κορυδαλλού πήρε ο «σαμουράι», ο 40χρονος δράστης για το έγκλημα στη Νέα Ερυθραία. Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο, ο συλληφθείς πυροβόλησε υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου την ώρα που έκαναν εργασίες εγκατάστασης στη λεωφόρο Τατοΐου. Ο ένας από τους δύο τραυματίες πέθανε στο νοσοκομείο.

Μετά την απολογία του ο «σαμουράι» κρίθηκε προφυλακιστέος και θα παραμείνει στο ψυχιατρείο στις φυλακές Κορυδαλλού μέχρι να ολοκληρωθεί η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη που ζήτησε η ανακρίτρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος κατά την παραμονή του στο ανακριτικό γραφείο δεν ήταν σε θέση να δώσει σαφείς απαντήσεις για τις συνθήκες υπό τις οποίες σκότωσε τον έναν υπάλληλο και τραυμάτισε τον δεύτερο.

Σε βάρος του «σαμουράι» που πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο εταιρείας φυσικού αερίου, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας σε απόπειρα και τετελεσμένη κατά συρροή, της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών και της οπλοφορίας - οπλοχρησίας.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ