Ελλαδα

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά: Πέθανε ο ένας από τους δύο τραυματίες

Ήταν υπάλληλος μέτρησης φυσικού αερίου - Οι πρώτες εικόνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στην Κηφισιά έπεσαν πυροβολισμοί, με υπάλληλο φυσικού αερίου να χάνει τη ζωή του
Στην Κηφισιά έπεσαν πυροβολισμοί, με υπάλληλο φυσικού αερίου να χάνει τη ζωή του © EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

Πέθανε ο τραυματίας από τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά, ο οποίος δέχτηκε τα πυρά πολίτη την ώρα που έκανε μετρήσεις φυσικού αερίου.

Τραγικός είναι ο απολογισμός από τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά. Ο ένας από τους δύο τραυματίες που είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο, άφησε την τελευταία του πνοή, όπως έγινε γνωστό. Ο νεκρός ήταν υπάλληλος σε εταιρεία φυσικού αερίου.

Είχε δεχτεί τα πυρά από πολίτη, την ώρα που έκανε μετρήσεις φυσικού αερίου στη λεωφόρο Τατοΐου στην Κηφισιά. Ο 40χρονος ένοπλος βγήκε από το σπίτι του και άρχισε να πυροβολεί.

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της αστυνομίας και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Έντρομοι γείτονες βγήκαν να δουν τι έγινε, την ώρα που περαστικοί δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που συνέβη.

Οι πυροβολισμοί στην Κηφισιά και ο δράστης

Όλα εκτυλίχθηκαν μέσα σε ελάχιστο χρόνο σήμερα Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021, το πρωί, στην Κηφισιά.

Στη λεωφόρο Τατοΐου βρίσκονταν οι δύο υπάλληλοι της εταιρείας φυσικού αερίου. Ο δράστης φέρεται να βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του (σ.σ. άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι εμφανίστηκε στην πιλοτή του κτιρίου). Ξεκίνησε να διαμαρτύρεται.

Ξαφνικά, τράβηξε όπλο και άνοιξε πυρ. Ο ένας υπάλληλος που πέθανε στο νοσοκομείο, τραυματίστηκε στην κοιλιά και ο άλλος στο πόδι.

Ο 40χρονος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς. Πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ αναφέρουν ότι στο παρελθόν είχε ψυχολογικά προβλήματα και χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

Οι πρώτες εικόνες από την Κηφισιά όπου οι υπάλληλοι εταιρείας φυσικού αερίου δέχτηκαν τις σφαίρες

Το σημείο όπου έπεσαν οι πυροβολισμοί στην Κηφισιά έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς. Στις πρώτες εικόνες που δημοσιεύει η EUROKINISSI, υπάρχουν προειδοποιητικές κορδέλες, τοποθετημένες από την αστυνομία.

Στην Κηφισιά πολίτης πυροβόλησε και σκότωσε υπάλληλο σε εταιρεία φυσικού αερίου

Πυροβολισμοί στην Κηφισιά με έναν νεκρό υπάλληλο φυσικού αερίου από τις σφαίρες πολίτη

Το έργο της προανάκρισης για τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά, που είχε ως αποτέλεσμα ένας υπάλληλος φυσικού αερίου να χάσει τη ζωή του, βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο συλληφθείς κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής.

Κηφισιά: Άνδρας πυροβόλησε 2 υπαλλήλους φυσικού αερίου | 23/10 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ