- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Η συγκινητική ζωγραφιά μιας 7χρονης
«Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι»
Κηδεία Φώφης Γεννηματά: Με μία συγκινητική ζωγραφιά αποχαιρέτησε την Φώφη Γεννηματά μία 7χρονη - «Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι».
Με μία συγκινητική ζωγραφιά αποχαιρέτησε την Φώφη Γεννηματά μία 7χρονη. «Σ’ αγαπώ. Μη φοβάσαι, θα είναι κοντά οι άγγελοι», γράφει η 7χρονη Κατερίνα, η οποία επίσης έχει ζωγραφίσει λουλούδια και καρδιές για να αποχαιρετήσει την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ.
Πλήθος κόσμου στην κηδεία της Φώφης Γεννηματά
Ξεκίνησε στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου η εξόδιος ακολουθία της Φώφης Γεννηματά στη Μητρόπολη Αθηνών. Παρόντες συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι της Φώφης Γεννηματά, προσήλθαν στη Μητρόπολη για να πουν το τελευταίο «αντίο» στην πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής.
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στην πλατεία έξω από τον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ενώ νωρίτερα ο κόσμος φώναζε "αθάνατη" και πετούσε τριαντάφυλλα στο φέρετρο.
Επικήδειους εκφώνησαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας , ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, Μανώλης Χριστοδουλάκης και απο την οικογένεια ο 17χρονος γιος της, Γιώργος ή ο σύζυγός της.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού το Σαββατοκύριακο
Από το μεσημέρι η στάθμη του ποταμού έχει ανέβει δύο μέτρα
Οι σταθμοί αυτοί θα κλείσουν εκ νέου στις 17:00
Γιατροί «στόχευαν» ΑΜΚΑ για εικονικές συνταγογραφήσεις
Υπερχείλισε χείμαρρος στη Φοινικούντα
Βροχοπτώσεις άνω των 40–50 mm/ώρα στην Αττική από την κακοκαιρία Byron
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας
Ομάδα αγροτών προσπάθησε να περάσει τον αστυνομικό κλοιό και να κινηθεί προς το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.