Ελλαδα

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της

Ποιον αναζητά η Αστυνομία - Πού στρέφονται οι έρευνες

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικά έξω από κατοικία - Έγκλημα στο Αιγάλεω με νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Περιπολικά έξω από κατοικία - Έγκλημα στο Αιγάλεω με νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Στο Αιγάλεω βρέθηκε άγρια δολοφονημένη μια γυναίκα μέσα στο σπίτι της, με τους αστυνομικούς να ξεκινούν τη συλλογή στοιχείων για το έγκλημα.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για το έγκλημα στο Αιγάλεω. Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, με τα πρώτα στοιχεία να δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονία.

Αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της στο Αιγάλεω, αντίκρισαν τη νεκρή γυναίκα, η οποία έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι στο σώμα της, συμπεριλαμβανομένου και του λαιμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναζητείται ο γιος της. Το πτώμα της ηλικιωμένης γυναίκας βρέθηκε σήμερα Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021, το μεσημέρι, μέσα σε μια λίμνη αίματος στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Βέροιας.

Η δολοφονία στο Αιγάλεω έχει συγκλονίσει τους γείτονες. Το έργο της προανάκρισης για το άγριο έγκλημα βρίσκεται σε εξέλιξη, με αστυνομικούς να έχουν αποκλείσει το διαμέρισμα όπου εντοπίστηκε μαχαιρωμένη η ηλικιωμένη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ