- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης προειδοποιεί για την εμφάνιση νέας κακοκαιρίας. Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν.
Για νέα κακοκαιρία η οποία θα πλήξει τη χώρα την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου προειδοποιεί ο μετεωρόλογος του Open Κλέαρχος Μαρουσάκης, ο οποίος παράλληλα κάνει λόγο για επικίνδυνα φαινόμενα.
Σύμφωνα με την πρόγνωση του ίδιου, η αλλαγή θα αρχίσει να γίνεται αισθητή από την Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, καθώς ψυχρές αέριες μάζες από την κεντρική Ευρώπη αναμένεται να έρθουν προς τα νότια της ηπείρου.
«Καθώς ο ψυχρός αέρας θα συναντηθεί με τον θερμότερο της κεντρικής μεσογείου θα δημιουργήσει ένα ψυχρό μέτωπο από Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο, οπότε θα επηρεαστούν τα δυτικά, κεντρικά και βόρεια γεωγραφικά διαμερίσματα. Αρχικά την Παρασκευή θα επηρεαστούν Ιόνιο και δυτικά ηπειρωτικά από το απόγευμα και μετά με βροχές και καταιγίδες, η κακοκαιρία το Σάββατο θα πάει ανατολικότερα και θα επηρεάσει τα κεντρικά, δυτικά και βόρεια της χώρας» αναφέρει ο μετεωρολόγος.
Από την ερχόμενη εβδομάδα βαραίνει περισσότερο ο καιρός καθώς δημιουργείται ισχυρό βαρομετρικό που θα μας απασχολήσει αρκετά την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσει να αποκτήσει τροπικά χαρακτηριστικά. Θέλει προσοχή γιατί όλα δείχνουν ότι ο μήνας θα κλείσει με επικίνδυνο καιρό» κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης για τον καιρό των επόμενων ημερών.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κάτοικοι καλούνται να μετακινηθούν προς τα Στύρα
Καίγεται δάσος κοντά στα Μεσοχώρια
Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
Μεγάλη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων μέσων της Πυροσβεστικής
Σημειώθηκαν με διαφορά λίγων λεπτών - Κινητοποίηση των αρχών
Με αφορμή τα πρόσφατα δημοσιεύματα, οι επιστήμονες ξεκαθαρίζουν τους πραγματικούς κινδύνους
Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών για την επέκταση της Καλαμαριάς, η βασική γραμμή λειτουργεί ξανά κανονικά
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.