- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γιάννης Πάριος: Δικογραφία για τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη
Δεν περιλαμβάνει τον δημοφιλή καλλιτέχνη
Αυτεπάγγελτη αστυνομική έρευνα για την συναυλία που έδωσε ο Γιάννης Πάριος στη Θεσσαλονίκη λόγω παραβίασης των μέτρων για τη διασποράς του κορωνοϊού.
Ο Γιάννης Πάριος έδωσε συναυλία στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο το βράδυ αλλά υπήρξαν… παρατράγουδα καθώς παραβιάστηκαν τα μέτρα κατά του κορωνοιού. Έτσι, από το Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου σχηματίστηκε αυτεπάγγελτα δικογραφία για τη συναυλία.
Η συναυλία απευθυνόταν μόνο σε καθήμενους, μέτρο το οποίο παραβιάστηκε όταν κάποιοι εκ των παρευρισκομένων σηκώθηκαν και χόρεψαν πάνω στη σκηνή. Στη δικογραφία δεν περιλαμβάνεται ο τραγουδιστής οποίος φαίνεται να διέκοψε πρόωρα τη συναυλία.
Σύμφωνα με το grtimes, η δικογραφία στρέφεται κατά των διοργανωτών οι οποίοι δεν τήρησαν τα περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κορωνοϊού στη συγκεκριμένη εκδήλωση. Οι συναυλίες σε ανοιχτούς χώρους δεν έχουν απαγορευτεί, ωστόσο οι θεατές έπρεπε να τηρούν τις αποστάσεις και να είναι καθήμενοι.
Όταν όμως ο Γιάννης Πάριος άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα, σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο και δεκάδες άτομα άρχισαν να χορεύουν μπροστά από τη σκηνή.
Ο ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμη τρεις ώρες τραγουδιών στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
STOP στην άσεμνη έκθεση των ανθρώπων και του πλανήτη στη ρύπανση και τη βία, είναι το μήνυμα της πορείας
Λόγω της Υπερειδικής Διαδρομής του EKO Rally Acropolis 2026
Στόχος η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών
Παραμένει για χρόνια ερεπωμένος
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Συνελήφθη ο υπεύθυνος εργασιών
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Βροχή» τα πρόστιμα για πρόκληση φωτιάς
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Η μισθοδοσία επανέρχεται στο γενικό πλαίσιο της δημόσιας διοίκησης» - Η ανακοίνωση
Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
Πόσο κοστίζουν οι νέες ταυτότητες; - Βήμα βήμα η διαδικασία
Παγκόσμια προβολή εν μέσω του FIFA World Cup 2026
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
«Έσπασε παλιά βάνα», λέει ο Γεωργιάδης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.