- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Θεσσαλονίκη: Διακόπηκε συναυλία του Πάριου, πλήθος στη σκηνή
Ο κόσμος χόρευε χωρίς μέτρα παρά το lockdown
Η συναυλία του Γιάννη Πάριου στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων - Ο κόσμος χόρευε χωρίς αποστάσεις
Δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί το κοινό στο τέλος της συναυλίας του Γιάννη Πάριου που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο Θέατρο Γης, στη Θεσσαλονίκη, η οποία βρίσκεται σε καθεστώς μίνι lockdown, εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάστασης.
Όπως θα δείτε και στις εικόνες και τα βίντεο που δημοσιεύουν τα τοπικά Μέσα, σχεδόν όλο το θέατρο σηκώθηκε όρθιο, με δεκάδες άτομα να χορεύουν μπροστά από την σκηνή, όταν ο γνωστός λαϊκός ερμηνευτής άρχισε να τραγουδάει νησιώτικα.
Τα μέτρα πήγαν περίπατο όταν ο κόσμος πιάστηκε χέρι - χέρι, με τις αποστάσεις να μηδενίζονται. Ο ίδιος ο τραγουδιστής, πριν αρχίσει να νησιώτικα έκανε έκκληση στον κόσμο να καθίσει στις θέσεις του, αλλά από ένα σημείο και το κοινό ήταν ασυγκράτητο.
Αυτές οι εικόνες, ωστόσο δεν κράτησαν για πολλή ώρα, καθώς η συναυλία έληξε πρόωρα. Ο μεγάλος ερμηνευτής αποχαιρέτησε το κοινό, ζητώντας να προσέχουν «για να μην αρρωστήσουμε», όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ υποσχέθηκε πως «χρωστάει» ακόμα τρεις ώρες τραγούδια στο κοινό της πόλης επειδή η συναυλία ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω των περιοριστικών μέτρων και της απαγόρευσης κυκλοφορίας.
Την ίδια ώρα συμβολική διαμαρτυρία έξω από το Θέατρο Γης, την ώρα της συναυλίας πραγματοποίησαν δεκάδες τοπικοί dj’s το βράδυ του Σαββάτου, διαμαρτυρόμενοι για τα νέα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού.
Σε μία συμβολική κίνηση, κρέμασαν τα ακουστικά τους, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το mini lockdown στη Θεσσαλονίκη, που όπως λένε, τους καθιστά και πάλι προσωρινά άνεργους.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο υπάρχει η επιγραφή, «Πέρα από το σημείο αυτό, δεν υπάρχει τίποτα να δεις που να αξίζει περισσότερο από τη ζωή»
«Την έπιασαν για να την δείξουν στους γονείς τους» - Η εξουδετέρωση της οβίδας αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Πέμπτης
Αναστάτωση στο Άγιο Όρος - Εξετάζονται οι μονές για ζημιές
Το επίκεντρο και το εστιακό βάθος
Μια οβίδα βρέθηκε σε ανεγειρόμενη οικοδομή
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Πώς ενισχύουν την αποτρεπτική ισχύ της χώρας μας
«Νιώθω μεγάλη τιμή» δήλωσε η κ. Σοφία
Στα γαλανόλευκα οι δρόμοι της πρωτεύουσας
Συμμετείχαν στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση
Aφιερωμένο στην εθνική μας επέτειο
Παρά το κρύο άνθρωποι κάθε ηλικίας βρίσκονται στους δρόμους κρατώντας ελληνικές σημαίες
Ο καιρός μέχρι τις αρχές Απριλίου
Ένα από τα πιο πολύτιμα κειμήλια της Επανάστασης του 1821
Για λόγους ασφάλειας των μαθητών
Αναλυτικά το ωράριό τους
Αναλυτική πρόγνωση από την EMY
Πώς λειτουργούν μετρό και τραμ - Στις 11 η στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.