- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Περιστέρι: Θέλησε να δωροδοκήσει για να μην κάνει δεύτερη δόση
Σε εμβολιαστικό κέντρο για τον κορωνοϊό
Στο Περιστέρι, σε εμβολιαστικό κέντρο, ένας 25χρονος προσπάθησε να δωροδοκήσει τη νοσηλεύτρια για να φαίνεται στα «χαρτιά» ότι έκανε τη δεύτερη δόση.
Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Περιστέρι, σε εμβολιαστικό κέντρο, για τον κορωνοϊό. Όπως έγινε γνωστό, ένας 25χρονος επιχείρησε να δωροδοκήσει μια νοσηλεύτρια για να μην του κάνει τη δεύτερη δόση από το εμβόλιο για κορωνοϊό και να δηλώσει ότι τη χορήγησε κανονικά, προκειμένου να μπορέσει στη συνέχεια εκείνος να βγάλει κανονικά το πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 25χρονος μπήκε στο εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι και πλησίασε τη νοσηλεύτρια. Στο χέρι του κρατούσε το κινητό τηλέφωνο. Ο 25χρονος έδειξε στη νοσηλεύτρια ένα μήνυμα που έγραφε ότι μπορούσε να της δώσει χρήματα για να κάνει στα... χαρτιά τη δεύτερη δόση.
Εκείνη του απάντησε σε έντονο ύφος ότι αυτό που ζητά είναι παράνομο και του ξεκαθάρισε ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορεί να βγει μόνο αν έχει ολοκληρωθεί ο εμβολιασμός. Γι' αυτό και έπρεπε να κάνει κανονικά τη δεύτερη δόση.
Δικογραφία για δωροδοκία σε βάρος του 25χρονου στο Περιστέρι
Ο 25χρονος ισχυρίστηκε ότι αισθάνεται ξαφνική αδιαθεσία. Πήρε τα χαρτιά με τα στοιχεία του και τράπηκε σε φυγή.
Οι υπεύθυνοι στο εμβολιαστικό κέντρο στο Περιστέρι κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα και εντόπισαν τον νεαρό. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δωροδοκία δημοσίου υπαλλήλου.
Πρόκειται για μια ακόμη καταγγελία για εικονικό εμβολιασμό στην Ελλάδα και ενώ συνεχίζεται η επιχείρηση «Ελευθερία» για να δημιουργηθεί το πολυπόθητο τείχος ανοσίας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Παίρνω τον Παύλο μου και φεύγω», είπε συγκινημένη η Μάγδα Φύσσα έξω από το δικαστήριο
Καταδικάστηκε και σε δεύτερο βαθμό με πέντε χρόνια
Ο καθηγητής και πρώην υπουργός, σχολιάζει τις φωτογραφίες, έχοντας προσωπική σύνδεση με την ιστορία: ο πατέρας του είχε κρατηθεί στο Χαϊδάρι και στις φυλακές Αβέρωφ.
Τι αναφέρει η ανακοίνωση με αφορμή το περιστατικό στον σταθμό του Αγίου Νικολάου
Από φέτος θεσπίζεται εθελοντική 12μηνη θητεία γυναικών στον Στρατό Ξηράς
Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της τραγωδίας, σε εξέλιξη έρευνα για πιθανές κόντρες δύο οχημάτων
Αυλαία στη δίκη στο Εφετείο - Οι ποινές
«Είναι επιπόλαιο να μιλάμε από τώρα για ενδεχόμενο νέων κακοκαιριών» σημειώνει ο μετεωρολόγος
Απομακρύνθηκαν τελευταία στιγμή οι μαθητές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τα social media αποτελούν πλέον την κύρια πηγή ενημέρωσης
Ενδεχόμενο να επιστρέψουν στη φυλακή πρώην βουλευτές
«Έζησα μαζί του και τον ευχαριστώ»
Ποιες αργίες ακολουθούν
«Ξεδίπλωσε ακέραιο το ταλέντο του και αγαπήθηκε όσο λίγοι από το μεγάλο κοινό»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη
Σε ποια ρολόγια δεν αλλάζουν αυτόματα
Η τρομοκρατική επίθεση που άφησε πίσω της 18 τραυματίες
Ο χάρτης που δείχνει τους κεντρικούς οδικούς άξονες που αντιμετωπίζουν προβλήματα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.