- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
«Παπανικολάου»: Εισαγγελέας για ύποπτα πιστοποιητικά εμβολιασμού
Τα προσκόμισαν εργαζόμενοι του νοσοκομείου
Στο «μικροσκόπιο» εισαγγελέα μπαίνουν πιστοποιητικά εμβολιασμού εργαζομένων του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης και ερευνάται εάν είναι ψευδή.
Την εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε υπόθεση πιστοποιητικών εμβολιασμού που προσκόμισαν εργαζόμενοι του νοσοκομείου Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.
Με βάση δημοσιεύματα που προηγήθηκαν, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης παρήγγειλε προκαταρκτική έρευνα για να διερευνηθεί εάν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης.
Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, από τη διοίκηση του νοσοκομείου ελέγχονται ως ύποπτα περί τα είκοσι πιστοποιητικά εμβολιασμού, που φέρεται να εκδόθηκαν από Κέντρο Υγείας της δυτικής Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που στο «Παπανικολάου» λειτουργούσε έως τα μεσάνυχτα εμβολιαστικό κέντρο.
Ανάμεσα σ' αυτές τις περιπτώσεις περιλαμβάνονται -κατά τα δημοσιεύματα- πιστοποιητικά που εξέδωσαν υγειονομικοί του νοσοκομείου, οι οποίοι εμφανίζονταν μέχρι πρόσφατα με ακραία αντιεμβολιαστική ρητορική. Ακόμη, ελέγχεται περίπτωση εργαζόμενου, που τον έναν μήνα παρουσίασε πιστοποιητικό νόσησης και τον επόμενο πιστοποιητικό εμβολιασμού.
Υπό αυτές τις συνθήκες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει από την αστυνομία προκαταρκτική εξέταση.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο 20,61% η συμμετοχή των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στο 11,16% της Δευτεροβάθμιας στις σημερινές κινητοποιήσεις
Πρώτη εμφάνιση για τα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα David's Sling και Spyder, καθώς και νέα αυτόνομα drone
Παιδεία, υγεία και κόστος ζωής στο επίκεντρο των πανελλαδικών διαδηλώσεων
Το χρονικό της υπόθεσης
Πού θα χτυπήσουν οι βροχές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Μετά την έγκριση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από τη Βεγγάζη
Εκτός λειτουργίας σύστημα ανίχνευσης διαρροής
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια σήμερα σε περισσότερες από 50 πόλεις της χώρας
Μετά τη νέα ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.