- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σε πολλές ακτοπλοϊκές γραμμές πραγματοποιείται σταδιακή άρση του απαγορευτικού απόπλου λόγω μερικής εξασθένησης των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Σταδιακή άρση του απαγορευτικού του απόπλου σε πολλές ακτοπλοϊκές γραμμές, λόγω μερικής εξασθένησης των δυσμενών καιρικών συνθηκών.
Από το λιμάνι του Πειραιά τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό γίνονται κανονικά ενώ στις 12 το μεσημέρι αναχώρησε για Πάρο-Νάξο-Θήρα το BLUE STAR DELOS και για Σύρο-Τήνο-Μύκονο το BLUE STAR PAROS. Επίσης στη μία το μεσημέρι αναχώρησε κανονικά από τον Πειραιά, το SPEEDRUNNER για Σέριφο-Σίφνο-Μήλο.
Από το λιμάνι της Ραφήνας θα πραγματοποιηθούν δύο δρομολόγια το απόγευμα. Στις 4:30 θα αναχωρήσει το SUPER FERRY για Άνδρο-Τήνο-Μύκονο και για τον ίδιο προορισμό το "Θεολόγος Π" στις 5:30.
Τέλος, τα δρομολόγια στη γραμμή Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη δεν εκτελούνται μετά από απόφαση του πλοιάρχου.
Οι επιβάτες που πρόκειται σήμερα να ταξιδέψουν καλό είναι πριν την αναχώρησή τους να επικοινωνούν με τα κατά τόπους Λιμεναρχεία και τουριστικά πρακτορεία για τυχόν αλλαγές ή τροποποιήσεις δρομολογίων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Όχημα κατέληξε σε χαντάκι
Δείτε τι έγινε το περασμένο Σάββατο με τον Μάκη στο Fuzz Club
Η φωτιά συνεχίζει να καίει, μήνυμα 112 στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
«Η μεγαλύτερη αστική απαλλοτρίωση στη χώρα - Πάμε και για ρεκόρ ταχύτητας και ποιότητας» λέει ο Δούκας
Καθώς και δύο ακόμα κατηγορουμένων
Τι αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης
Νέα υπόθεση απάτης στην περιοχή
Τι διεκδικούν οι εργαζόμενοι
Τους συνέλαβαν αστυνομικοί μετά από καταδίωξη
Μέχρι πότε θα διαρκέσει η φθινοπωρινή «εισβολή» από τα Βαλκάνια
Τι δήλωσε ο Έλληνας τραγουδιστής
Θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μαζί με τους πρωταγωνιστές της ελληνικής αποστολής
Τι συμβαίνει με την ελληνική ακαδημαϊκή διασπορά
Η νέα εκδήλωση του κύκλου συζητήσεων «Κι αυτοί είναι η Ελλάδα» του περιοδικού The Books' Journal
Ήταν κλειστό εξαιτίας κινητοποιήσεων των κτηνοτρόφων που διαμαρτύρονται για τα μετρά κατά της μετάδοσης του αφθώδους πυρετού
Η φωτιά καίει υλικά ανακύκλωσης και απορρίμματα
Πιθανόν να του έστησαν ενέδρα μέσω Instagram
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.