Ελλαδα

Ζάκυνθος:Για νεκροψία-νεκροτομή το αγόρι που υπέστη ηλεκτροπληξία

Οι δηλώσεις του πατέρα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
zakinthos_2.jpg
Στο σημείο όπου ο 12χρονος έχασε τη ζωή του στη Ζάκυνθο © imerazante.gr

Σήμερα θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του 9χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία το βράδυ του Σαββάτου στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία στην Πάτρα θα μεταφερθεί, σήμερα, η σορός του 9χρονου αγοριού που έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία το βράδυ του Σαββάτου στο Τσιλιβή Ζακύνθου, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή από ιατροδικαστή, για να εξακριβωθουν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο πατέρας έφτασε στα πρώτα λεπτά και ο 9χρονος έσβησε στα χέρια του. «Το πήρα στα χέρια το παιδί, του έδωσα ένα φιλί. Το παιδί μου έμεινε στα χέρια», δήλωσε. «Εγώ εύχομαι να μην τύχει σε κανένα γονιό αυτό».

Το χρονικό του συμβάντος - Τρεις συλλήψεις

Ο 12χρονος έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία προχθές, Σάββατο (21/8) στη Ζάκυνθο. Οι αρχές έχουν προχωρήσει ήδη σε τρεις συλλήψεις, ενώ στο σημείο του δυστυχήματος έχει μεταβεί και πραγματογνώμονας προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια της τραγωδίας, 

Ο 12χρονος χτυπήθηκε από ρεύμα όταν, κατά τη διάρκεια παιχνιδιού με φίλους του, πήγε να κρυφτεί πίσω από μονάδες κλιματισμού ξενοδοχείου, σε μία εκ των οποίων υπήρχε διαρροή ρεύματος, με συνέπεια να χάσει τη ζωή του από ηλεκτροπληξία.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το κατώφλι του εισαγγελέα θα περάσουν ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, ένας ηλεκτρολόγος και ένας ψυκτικός, ενώ πραγματογνώμονας βρίσκεται στο σημείο προκειμένου να ελέγξει αν υπάρχει διαρροή ρεύματος. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ