Ελλαδα

Φωτιά στην Ιπποκράτειο Πολιτεία: Νεκρός 38χρονος άνδρας

Τραυματίστηκε θανάσιμα από πτώση στύλου της ΔΕΗ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Φωτιά στη βορειοανατολική Αττική
Φωτιά στην βορειοανατολική Αττική © EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Έχασε τη ζωή του άνδρας 38 ετών, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ βρισκόταν στην Ιπποκράτειο Πολιτεία.

Ένας 38χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του το μεσημέρι της Παρασκευής (6/8) στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου είχε μεταφερθεί μετά τον θανάσιμο τραυματισμό του στην Ιπποκράτειο Πολιτεία. Η διοίκηση του νοσοκομείου εξέδωσε ανακοίνωση για τον νεκρό άνδρα.

«Την 14.00 της σήμερον διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ κάτοικος της Ιπποκράτειου Πολιτείας, ηλικίας 38 ετών με κτύπημα στο κεφάλι με μη ανιχνεύσιμα ζωτικά σημεία, από πτώση στύλου της ΔΕΗ, σύμφωνα με μαρτυρίες παρευρισκομένων. Έγινε προσπάθεια ανάνηψης επί 70 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Νεκρός στην Ιπποκράτειο Πολιτεία - Οι πρώτες πληροφορίες

Νωρίτερα, πληροφορίες ανέφεραν ότι ο άνδρας οδηγούσε μοτοσικλέτα, όταν γλίστρησε σε νερά που είχα ρίξει τα πυροσβεστικά οχήματα, με αποτέλεσμα να πέσει στο οδόστρωμα και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι. Πυροσβέστες που βρίσκονταν στο σημείο, προχώρησαν σε πρώτες βοήθειες ενώ προσπάθησαν να βρουν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να τον μεταφέρει στο ΚΑΤ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του OPEN, μάλιστα, ο άτυχος άνδρας φέρεται να ήταν εθελοντής πυροσβέστης ο οποίος είχε βρεθεί στο σημείο για να συνδράμει στην κατάσβεση.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ