Ελλαδα

«Μικροί Μεγάλοι Ήρωες» σε δημόσιες οθόνες από την «Ελλάδα 2021»

Μία ωδή στα πρόσωπα της σύγχρονης Ελλάδας από την Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Νίκος Καζαντζάκης στη δράση «Μικροί Μεγάλοι Ήρωες» της Επιτροπή «Ελλάδα 2021»
Ο Νίκος Καζαντζάκης στη δράση «Μικροί Μεγάλοι Ήρωες» της Επιτροπή «Ελλάδα 2021»

«Μικροί Μεγάλοι Ήρωες»: Πρόσωπα της σύγχρονης Ελλάδας τιμώνται στη νέα δράση της Επιτροπής «Ελλάδα 2021».

Πρόσωπα της σύγχρονης Ελλάδας τιμά μέσα από τη δράση «Μικροί Μεγάλοι Ήρωες» η Επιτροπή «Ελλάδα 2021». Πρόκειται για μια ωδή στους πρωταγωνιστές των 200 χρόνων.  Η δράση περιλαμβάνει την προβολή σε δημόσιες οθόνες, εικόνων και βιογραφικών στοιχείων, 1.000 ιστορικών προσώπων που με το έργο τους άφησαν το αποτύπωμά τους στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας.

Πρόκειται για πρόσωπα γνωστά που διέπρεψαν σε διάφορους τομείς της κοινωνικής δραστηριότητας, αλλά και για ανθρώπους της καθημερινότητας, που ξεχώρισαν για την προσφορά τους.

Οι «Μικροί Μεγάλοι Ήρωες» προβάλλονται σε υπάρχοντα συστήματα δημόσιας προβολής, σε διάφορα σημεία όπως τα Μέσα Μεταφοράς (ΟΣΕ, ΚΤΕΛ), τα αεροδρόμια (Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», Περιφερειακά Αεροδρόμια που διαχειρίζεται η Fraport Greece), τα πλοία (Blue Star Ferries, ANEK lines, Seajets), καθώς και συμβεβλημένες με την Επιτροπή εμπορικές επιχειρήσεις που θέλησαν να συμμετάσχουν με αυτό τον τρόπο στον εορτασμό της μεγάλης μας επετείου, όπως για παράδειγμα η εταιρία Hondos Center. 

Η λίστα των σημείων προβολής αναμένεται να διευρυνθεί την αμέσως επόμενη περίοδο.

«200 χρόνια - Μικροί Μεγάλοι Ήρωες»

Η δράση είναι προσβάσιμη και διαδικτυακά ΕΔΩ, δίνοντας στον χρήστη την επιπρόσθετη δυνατότητα να δημιουργήσει διαφορετικές αλληλουχίες εικόνων, επιλέγοντας πρόσωπα που αφορούν τον τόπο καταγωγής του, τα πεδία ενδιαφέροντός του ή ακόμη και μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο (18ος, 19ος, 20ος αιώνας).

Οι «Μικροί Μεγάλοι Ήρωες» θα συνεχίσουν να προβάλλονται σε όλη τη διάρκεια του επετειακού έτους, προκειμένου να υπογραμμιστεί και αναδειχθεί το 2021 ως η «χρονιά των Ελληνίδων και των Ελλήνων».

Αναζητήστε τους σε δημόσιες οθόνες σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ