Ελλαδα

Λευτέρης Λαζάρου: Είμαι φοβισμένος, τα κρούσματα έχουν ξεφύγει

Πώς σχολιάζει ο σεφ τα νέα μέτρα στην εστίαση

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου
Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου © NDP

Λευτέρης Λαζάρου: Ο σεφ για τα νέα μέτρα στην εστίαση, τις δυσκολίες των επιχειρήσεων, αλλά και το φόβο του για την αύξηση κρουσμάτων.

O σεφ Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για τα νέα μέτρα που ισχύουν πλέον στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της εστίασης και αναφέρθηκε στις δυσκολίες που καλούνται σήμερα να αντιμετωπίσουν οι επιχειρηματίες του χώρου. Παράλληλα, εξέφρασε και το φόβο του για την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού, δηλώνοντας ακόμη ότι ελπίζει πώς η αγορά θα ισορροπήσει. 

Σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, ο Λευτέρης Λαζάρου σημείωσε ότι επιβολή των νέων μέτρων στην εστίαση «είναι μια εξίσωση που θα πρέπει να λειτουργήσει για να πάρουμε τη ζωή μας πίσω. Κάθε αρχή και δύσκολη. Οι πρώτες μέρες θα είναι λίγο δύσκολες, γιατί το κάθε εστιατόριο έχει τον δικό του τρόπο λειτουργίας. Στο δικό μας, για παράδειγμα, επικοινωνήσαμε με όσους μπορέσαμε από όσους έχουν κάνει κράτηση, ωστόσο, δεν βρήκαμε κάποιους. Έτσι θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε όταν έρθουν, χωρίς να ξέρουμε αν είναι εμβολιασμένοι. Οι καινούργιοι κανόνες ευνοούν πολύ τα μικρά μαγαζιά που δεν είχαν την τύχη να έχουν έναν πλάτανο ή ένα φαρδύ πεζοδρόμιο έξω από το μαγαζί τους και ήταν σε αναστολή λειτουργίας. Με αυτόν τον τρόπο “σώζεται” και γι’ αυτά η περίοδος που απομένει μέχρι να τελειώσει το καλοκαίρι». 

Ο Λευτέρης Λαζάρου εξομολογήθηκε ότι είναι ένας φοβισμένος άνθρωπος, καθώς βλέπει τα κρούσματα να έχουν «ξεφύγει». Ακόμη, αναφέρθηκε στα κρούσματα κορωνοϊού που υπήρξαν στο περιβάλλον του. «Πραγματικά αυτό που έβλεπα ήταν πάρα πολύ δυσάρεστο και δεν θέλω καν να το σκέφτομαι. Έχω γυναίκα γιατρό και ξέρω “από πρώτο χέρι” τι ακριβώς συμβαίνει. Με έχει κάνει πάρα πολύ προσεκτικό και πάρα πολύ ευαίσθητο σε ό,τι αφορά τον δικό τους χώρο. Ήμουν από τους ανθρώπους που εμβολιάστηκαν πάρα πολύ γρήγορα – τόσο εγώ όσο και τα παιδιά μου, με σεβασμό στην ίδια και στον χώρο της». 

Λ.Λαζάρου στην ΕΡΤ: Είμαι φοβισμένος, τα κρούσματα έχουν ξεφύγει – Η μεγάλη παγίδα για τον τουρισμό

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ