Ελλαδα

Ηλιούπολη: Αυτός είναι ο αστυνομικός που εξέδιδε την 19χρονη

Τα στοιχεία του δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο αστυνομικός που κρατούσε και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη
Ο αστυνομικός που κρατούσε και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες του αστυνομικού που κρατούσε και εξέδιδε την 19χρονη στην Ηλιούπολη.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίδονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες αστυνομικού o οποίος κατηγορείται ότι εξέδιδε και κακοποιούσε συστηματικά την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για τον ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟ Δημήτριο του Ελευθερίου και της Παρασκευής, γεν. 16-11-1982 στην Αθήνα:

ilioypoli-astynomikos-kakopoisisi.jpg

Σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, η δημοσίευση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό αδικημάτων και για τον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων εμπορίας ανθρώπων ή βιασμού, που τυχόν αποκαλυφθούν επ' αφορμή της παρούσης.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό 210-8779700 της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Νέα καταγγελία για τον αστυνομικό

Σήμερα το πρωί, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως στην υπόθεση της Ηλιούπολης, με μία γυναίκα να καταθέτει επίσημα στις Αρχές και να καταγγέλλει τον αστυνομικό πως την πίεζε για να εκδίδεται έναντι αμοιβής. Σύμφωνα με την ΕΡΤ η συγκεκριμένα γυναίκα κατέθεσε κάτω από άκρα μυστικότητα και είπε στην αστυνομία πως ο 39χρονος που κατηγορείται – μεταξύ άλλων – για βιασμό και μαστροπεία, την πίεζε να εκδίδεται και πως για αρκετό καιρό την πολιορκούσε προσφέροντάς της χρήματα με σκοπό να την δελεάσει.

Η ίδια δεν ενέδωσε στον 39χρονο και κατάφερε να ξεφύγει, με την συγκεκριμένα κατάθεση να χαρακτηρίζεται «δεμένη» από τις Αρχές οι οποίες έχουν ντοκουμέντα που στοιχειοθετούν τα όσα περιέγραψε η γυναίκα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ