Ελλαδα

Ηλιούπολη: Δεύτερη γυναίκα καταγγέλλει τον αστυνομικό

Είναι πρόσωπο που γνώριζε για πολλά χρόνια τον αστυνομικό και ήξερε όλες τις επαφές του

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ηλιούπολη: Ο  αστυνομικός που συνελήφθη μετά από καταγγελία 19χρονης
Ηλιούπολη: Ο αστυνομικός που συνελήφθη μετά από καταγγελία 19χρονης © EUROKINNISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ

Κύκλωμα σωματεμπορίας στην Ηλιούπολη: Και δεύτερη γυναίκα καταγγέλλει τον αστυνομικό.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για την υπόθεση του κυκλώματος σωματεμπορίας στην Ηλιούπολη και πιο συγκεκριμένα για τη δράση του του επίορκου αστυνομικού που κακοποιούσε τη 19χρονη. Ήδη και δεύτερη γυναίκα αναμένεται να καταθέσει κατά του αστυνομικού, ενώ η Αστυνομία ερευνά τις καταγγελίες για οργανωμένο κύκλωμα σωματεμπορίας.

«Τρεις κοπέλες τουλάχιστον έχουν έρθει σε εμένα και μου έχουν πει ότι έχουν υποστεί τα ίδια βασανιστήρια και την ίδια αιχμαλωσία με την 19χρονη εντολέα μου. Η σύλληψη του αστυνομικού δημιουργεί ασφάλεια για να βγουν στην επιφάνεια και άλλα θύματα», τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ η δικηγόρος της 19χρονης, Αντωνία Λεγάκη.

Τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να εμφανιστούν ενώπιον της αρμόδιας Ανακρίτριας γυναίκες που καταγγέλλουν τον αστυνομικό, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος. Η ανακρίτρια ενημερώθηκε το πρωί από τη δικηγόρο της 19χρονης για γυναίκα που αναμένεται να καταγγείλει -κατά πληροφορίες- ότι έπεσε και αυτή θύμα του αστυνομικού. Ότι κρατούνταν παράνομα, ότι τη χτυπούσε, τη βασάνιζε και την εξέδιδε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η συγκεκριμένη γυναίκα υποστηρίζει ότι κρατούνταν και αυτή στην Ηλιούπολη και ότι δραπέτευσε πηδώντας από μπαλκόνι. Οι ίδιες πηγές προσθέτουν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είναι πρόσωπο που γνώριζε για πολλά χρόνια τον αστυνομικό και ήξερε όλες τις επαφές του.

Ήδη η 19χρονη στις καταθέσεις της, κατονόμασε άτομα από «το δίκτυο» του 39χρονου. Δύο από αυτά έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ δύο παραμένουν αταυτοποίητα, καθώς η 19χρονη γνώριζε μόνο τα μικρά τους ονόματα.

Σημειώνεται ότι η δικογραφία αποκαλύπτει ότι ο 39χρονος μεσολάβησε για να συμμετάσχει η 19χρονη σε ταινία ερωτικού περιεχομένου.

Ηλιούπολη: Τη 19χρονη κοπέλα κατηγορεί ο αστυνομικός

Στη 19χρονη κοπέλα απέδωσε τα όσα εκείνη βίωνε, ο 39χρονος αστυνομικός, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ενώπιον του ανακριτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η κοπέλα κοπέλα εκδιδόταν από μόνη της και ότι λέει ψέματα για να τον εκδικηθεί, καθώς «της ζήτησα να σταματήσει τη δουλειά και να χωρίσουμε και δεν δέχτηκα να εξακολουθεί να εκδίδεται και να γυρίζει ταινίες», υποστήριξε και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

«Μου είπε ότι από την ηλικία των 16 ετών δούλευε σαν συνοδός και εκδιδόταν. Δεν μου είπε περισσότερες λεπτομέρειες, ούτε και εγώ την πίεσα, απλά της είπα ότι αυτό δεν μου αρέσει. Αυτή μου είπε ότι ακόμα και τώρα, που είμαστε μαζί, το κάνει περιστασιακά και από αυτό βγάζει πολύ καλά χρήματα και από αυτά συντηρεί και την οικογένειά της», φέρεται να είπε ενώπιον του ανακριτή.

«Μου είπε ότι ο πατέρας της τη βίαζε από 14 χρόνων και ότι ο πρώην φίλος της, ήταν αυτός που την εξέδιδε και τη χτυπούσε. Εγώ της είπα ότι θα τη βοηθήσω, αλλά θα πρέπει να ξεκόψει από όλα αυτά, και από τα ναρκωτικά, ακόμη και από το τσιγάρο».

Τουλάχιστον 10 ακόμα κοπέλες φυλακισμένες σε σπίτια

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν πληροφορίες που επικαλείται το MEGA, οι έρευνες των αδιάφθορων των Εσωτερικών Υποθέσεων, εστιάζουν σε τουλάχιστον άλλες 10 γυναίκες, που βρίσκονται φυλακισμένες σε σπίτια – κολαστήρια, όπου τις έχουν εγκλωβίσει μέλη του εν λόγω κυκλώματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, όπως και με την 19χρονη, τις κοπέλες τις απειλούν με ξυλοδαρμούς και χρήση όπλων, ενώ παράλληλα τις εκδίδουν και τις βιάζουν.

Παράλληλα, αναγκάζονται να συμμετέχουν και σε ερασιτεχνικές ταινίες ερωτικού περιεχομένου τις οποίες εκμεταλλεύεται εμπορικά το κύκλωμα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ