Ελλαδα

Ανήλικοι μαχαίρωσαν 17χρονο στην Κηφισιά και τον εγκατέλειψαν

Έγιναν δύο συλλήψεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ © / EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ - Ανήλικοι μαχαίρωσαν 17χρονο
Οκτώ ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους, τον μαχαίρωσαν, το χτύπησαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο © / EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Οκτώ ανήλικοι επιτέθηκαν σε συνομήλικό τους, τον μαχαίρωσαν, το χτύπησαν και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Μετά την επίθεση με μαχαίρι σε 14χρονο μαθητή από ανήλικους στον Άλιμο, βλέπει το φως της δημοσιότητας ακόμα ένα περιστατικό βίας ανάμεσα σε ανήλικους, αυτή τη φορά στην Κηφισιά

Ειδικότερα, ένας 17χρονος δέχτηκε επίθεση από 8 συνομιλίκους του οι οποίοι, αφού τον μαχαίρωσαν, τον εγακτέλειψαν αιμόφυρτο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ,  ο ένας από τους επιτιθέμενους μαχαίρωσε τον 17χρονο στο μηρό. Το παιδί έπεσα στο έδαφος ενώ οι υπόλοιποι εφτά δράστες συνέχισαν να τον χτυπούν με κλωτσιές και γροθιές και τον εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» όπου νοσηλεύεται για έκτη ημέρα, καθώς έφερε δύο τραύματα από μαχαίρι και κατάγματα στη γνάθο.

Συνελήφθησαν δύο δράστες

Η Ασφάλεια Κηφισιάς, συνέλαβε δύο δράστες και ταυτοποίησε άλλους τέσσερις για τη νέα αιματηρή συμπλοκή και, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια, οι δύο από τους κατηγορούμενους είχαν εμπλακεί στο παρελθόν σε αιματηρή ληστεία με μαχαίρι σε βάρος ανήλικου μαθητή.

Άλιμος: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται οι ανήλικοι

Την ίδια στιγμή, βαρύτατες κατηγορίες περιλαμβάνονται στην ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των ανήλικων συλληφθέντων για την επίθεση με μαχαίρι σε άλλον ανήλικο, χθες στον Άλιμο έξω από ταχυφαγείο.

Σε βάρος των ανήλικων απαγγέλθηκαν κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος της ληστείας που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχησίας.

Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σε ανακριτή Ανηλίκων.

Σύμφωνα με την δικογραφία, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν σε ανήλικο που καθόταν έξω από ταχυφαγείο σε κεντρικό δρόμο του Αλίμου και τον μαχαίρωσαν περισσότερες από μία φορές. Το αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κίνητρο των δραστών φέρεται να ήταν η κλοπή του κινητού του θύματος.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ