Ελλαδα

Άλιμος: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορούνται οι ανήλικοι

«Για μια ματιά τού έριξαν τρεις μαχαιριές στα πλευρά», λέει ο πατέρας του 14χρονου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας - Αρχείο © EUROKINNISSI

Ποινική δίωξη για βαρύτατες κατηγορίες σε ανηλίκους για την χθεσινή επίθεση με μαχαίρι σε αγόρι στον Άλιμο.

Βαρύτατες κατηγορίες περιλαμβάνονται στην ποινική δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος των ανήλικων συλληφθέντων για την επίθεση με μαχαίρι σε άλλον ανήλικο, χθες στον Άλιμο έξω από ταχυφαγείο. Σε βάρος των ανήλικων απαγγέλθηκαν κατηγορίες που αφορούν τα αδικήματα σε βαθμό κακουργήματος και πλημμελήματος της ληστείας που τελέστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα από κοινού, της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχησίας.

Οι κατηγορούμενοι θα απολογηθούν σε ανακριτή Ανηλίκων.

Σύμφωνα με την δικογραφία, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν σε ανήλικο που καθόταν έξω από ταχυφαγείο σε κεντρικό δρόμο του Αλίμου και τον μαχαίρωσαν περισσότερες από μία φορές. Το αγόρι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Κίνητρο των δραστών φέρεται να ήταν η κλοπή του κινητού του θύματος.

Άλιμος: Τι λέει ο πατέρας του 14χρονου θύματος

«Όλα έγιναν για μια ματιά». Αυτό τονίζει σε δηλώσεις του ο πατέρας του 14χρονου που έπεσε χθες θύμα επίθεσης με μαχαίρι από εννέα συνομηλίκους τους στον Άλιμο. Οι εννέα, επίσης ανήλικοι, πλησίασαν τον 14χρονο και τον μαχαίρωσαν προκειμένου να τον ληστέψουν. 

Ο πατέρας του θύματος, τονίζει ότι «αυτά πρέπει να σταματήσουν» και για αυτό βγαίνει και μιλάει δημόσια, ενώ υπογράμμισε πως το παιδί του ζει από θαύμα. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ