- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Βιασμός στα Πετράλωνα: Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 35χρονος
Αρνήθηκε τις κατηγορίες κατά την απολογία του
Βιασμός 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο 35χρονος - Τι είπε στον ανακριτή κατά την απολογία του.
Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα (25/6) μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 35χρονος, που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ενώπιον του ανακριτή ότι επιτέθηκε στην 50χρονη και στην συνέχεια την έσυρε στο διαμέρισμα και για ώρες την βίαζε. Οι ισχυρισμοί του δεν έπεισαν τον ανακριτή και τον εισαγγελέα, οι οποίοι τον έκριναν προφυλακιστέο. Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας του ο κατηγορούμενος παρουσίασε αλλόκοτη συμπεριφορά, χτυπώντας το κεφάλι του στον τοίχο, με τους αστυνομικούς να τον ακινητοποιούν και να τον βάζουν σε μια γωνία για να ηρεμήσει.
Σήμερα απολογήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος χωρίς όρους και ο φίλος του δράστη, ο οποίος φέρεται ότι τον υπέθαλπε στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου και συνελήφθη.
Σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε στις 23 Ιουνίου, ποινική δίωξη για δύο κακουργήματα και δύο πλημμελήματα. Συγκεκριμένα, σε βάρος του 35χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για αρπαγή, βιασμό κατ' εξακολούθηση, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ σε βάρος του συνεργού του ασκήθηκε δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία.
Όπως είχε γίνει γνωστό, ο 35χρονος κατηγορούμενος είχε φυλακιστεί το 2015, για βιασμό και αποφυλακίστηκε το 2020.
Στην κατάθεσή της η 50χρονη γυναίκα είχε περιγράψει όλα όσα κατήγγειλε ότι βίωσε στο διαμέρισμα των Πετραλώνων. «Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία της οδού Συμμαχιδών στα Πετράλωνα. Σήμερα και κατά τις 8 το πρωί πήγα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ, με τράβηξε από τον λαιμό ένας άνδρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι. Με έπνιγε και μου έβαλε τα χέρια του στον λαιμό. Στις 5 το απόγευμα πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι ήταν τα κλειδιά εκεί. Εγώ άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει ακάλυπτο. Άρχιζα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Τον άνδρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά ούτε μαλώσαμε. Είμαι 27 χρόνια στην Ελλάδα και καταλαβαίνω τα ελληνικά. Θέλω να τιμωρηθεί ο άνδρας, θα σας μιλήσω και άλλη φορά όταν βγω από το νοσοκομείο».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διασώθηκαν δύο άνθρωποι
Έχουν γίνει ήδη δεκάδες προσαγωγές
Οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» έχουν κλείσει από τις 17:00
Αυτό προκύπτει από την ετήσια έρευνα του περιοδικού International Living
Τι ακολουθεί μετά τον Byron
Λόγω των πλημμυρικών φαινομένων
Παράλληλα, στη Βοιωτία, ο κόμβος της Θήβας παραμένει κλειστός από χθες
Οι επιστήμονες προβλέπουν βροχοπτώσεις έως το απόγευμα - Σε επιφυλακή η Πολιτική Προστασία
Δείτε τον χάρτη του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών με τις υψηλότερες καταγραφές στη χώρα
Εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα με επικαθήμενο
Tι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο
Τα Δεκεμβριανά που ακολούθησαν και το δικαστικό «θρίλερ» με Κορκονέα
Κλείνουν σταθμοί του Μετρό - Τι θα ισχύσει τις ώρες των εκδηλώσεων μνήμης
Η πρόγνωση για τις επόμενες ημέρες
Τεράστιοι όγκοι νερού από την κακοκαιρία «Byron» έσπασαν τα αναχώματα
Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός από ρίψη πέτρας και μεταφέρθηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
Πότε ξεκινά η επαναλειτουργία της βασικής γραμμής
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.