Αγρίνιο: Εισαγγελική έρευνα για την θνητότητα στη ΜΕΘ Covid
Εξετάζεται αν έχουν υπάρξει παραλείψεις από τους εμπλεκομένους ή από τους από συγγενείς των θανόντων
Ζητήθηκε να ερευνηθεί άμεσα η υπόθεση της υψηλής θνητότητας στη ΜΕΘ κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου.
Εισαγγελική έρευνα σχετικά με τα πολύ υψηλά ποσοστά θνητότητας στη ΜΕΘ κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου παραγγέλθηκε από τον εισαγγελέα Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδος, Ευριπίδη Νικολάου.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το karvasaras.gr, με εισαγγελική παραγγελία προς τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου, ζητήθηκε να ερευνηθεί άμεσα η υπόθεση της υψηλής θνητότητας στη ΜΕΘ κορωνοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου με εποπτεία εισαγγελικού λειτουργού, σε επίπεδο διοικητικών και νοσοκομειακών παραγόντων, αλλά και ιατρών, ώστε να διαπιστωθεί αν ευσταθούν τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας περί θνητότητας που μπορεί να αγγίζει ακόμη και το 100%.
Αυτό σημαίνει ότι θα ερευνηθεί αν έχουν υπάρξει παραλείψεις από τους εμπλεκομένους στο νοσοκομείο Αγρινίου ή ακόμη και από συγγενείς των θανόντων και αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις.
Πρόκειται για μία πολύ σημαντική εξέλιξη, που έρχεται μετά την ανανστάτωση που προκλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες με τις ανακοινώσεις της 6ης ΥΠΕ και της διοίκησης του νοσοκομείου Αγρινίου, αλλά και την παραίτηση του διοικητή, Ανδρέα Τσώλη.
Η επιστολή παραίτησης του Ανδρέα Τσώλη
Στην επιστολή παραίτησής του, που δημοσιεύει η ΕΡΤ, εξηγεί πως παραιτείται για «λόγους επαγγελματικής συνείδησης και αξιοπρέπειας».
«Λόγοι επαγγελματικής συνείδησης και αξιοπρέπειας, η οποία βάναυσα ποδοπατήθηκε από τον τηλε-κανιβαλισμό των τελευταίων ημερών, μην αποδεχόμενος την αναίτια προσπάθεια καταλογισμού ευθυνών εναντίον μου, παραιτούμαι και επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου», τονίζει.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η βασική γραμμή της κυβέρνησης είναι να δοθούν λύσεις στα προβλήματα των αγροτών με εφαρμογή του νόμου
Προσωρινός πρόεδρος αναλαμβάνει ο Παύλος Ασλανίδης
Οι αγρότες ανοίγουν το τελωνείο Προμαχώνα μετά τη σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής
Κρίσιμες ημερομηνίες για αντικατάσταση παλαιών διπλωμάτων και νέοι κανόνες ανανέωσης από το 2026
ΥΠΠΟ: Προστασία και ανάδειξη αρχαιοτήτων στο ιστορικό κτήριο της οδού Τριπόδων 32
Η πρώτη ελληνική Belh@rra συναντήθηκε με το «Αιγαίον» στη Μεσόγειο
Τι υποστήριξε ο 16χρος που κατηγορείται για τον φονικό ξυλοδαρμό 17χρονου
Πράξη ύψιστης αλληλεγγύης η δωρεά οργάνων
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Την παραίτησή του υπέβαλλε ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Γιώργος Σαουνάτσος
Σε εξέλιξη κινητοποιήσεις στη Βόρεια Ελλάδα – Ανοιχτά τα τελωνεία, αναμένονται αποφάσεις
«Η περιοχή παρουσιάζει δύο χαρακτηριστικά»
Θα αποφασιστεί η έκδοσή του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.