- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα, Τρίτη 25 Μαΐου, ο δάσκαλος στην Ανάβυσσο, που έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε τρεις μαθήτριες Δημοτικού.
Στον ανακριτή οδηγείται σήμερα, Τρίτη 25 Μαΐου ο δάσκαλος από την Ανάβυσσο που παρενοχλούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριες.
Συγκεκριμένα, ο άνδρας έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε τρεις μαθήτριες Δημοτικού ενώ τις καλούσε και σε διάφορες πράξεις μέσω κάμερας, κάτι που, ευτυχώς, δεν δέχθηκε καμία.
Πρόκειται για έναν 46χρονο παντρεμένο πατέρα δύο παιδιών, που είναι περίπου στην ηλικία των θυμάτων. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν οι ανήλικες μίλησαν στους γονείς τους για την παρενόχληση.
Τότε, οι γονείς των κοριτσιών μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Σαρωνίδας και παρέδωσαν τα μηνύματα που είχαν σταλεί μέσω viber και skype.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζουν
Τι απαντά η Υγειονομική Περιφέρεια
Σε ποιες περιοχές θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα
Ο υποβρύχιος καθαρισμός της λίμνης βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές του καλοκαιριού
Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 18 πυροσβέστες με πέντε οχήματα
Πού προβλέπει ισχυρά φαινόμενα η ΕΜΥ
Στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής
Κοινή πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και των ιδιοκτητών του ιστορικού χώρου
««Δεν είναι πλέον σενάρια, είναι η νέα πραγματικότητα», τονίζει ο μετεωρολόγος
Η ανάρτηση του Θοδωρή Κολυδά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Έντονη κεραυνική δραστηριότητα αναμένεται τις επόμενες ώρες
Και γιατί τους δίνονται ονόματα
Τον εντόπισαν Λιμενικοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.