Ελλαδα

Γλυκά Νερά-Έγκλημα: Τι εκτιμούν οι αρχές για τους δράστες

Αναμένονται τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θύμα 20χρονη μητέρα
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θύμα 20χρονη μητέρα © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα νέα στοιχεία - Τι ερευνούν οι αρχές - Σε ποιον εκτιμάται ότι ανήκουν τα αποτυπώματα που έχουν βρεθεί.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα η δράση του 30χρονου άνδρα που συνελήφθη στην προσπάθειά του να περάσει στη Βουλγαρία με πλαστό διαβατήριο. Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά την πιθανή εμπλοκή στη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, ωστόσο, μέχρι αυτήν την ώρα δεν έχει προκύψει κανένα τέτοιο στοιχείο.

Ο άνδρας κίνησε τις υποψίες των αρχών σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της νεαρής μητέρας, καθώς στο παρελθόν είχε συλληφθεί για εισβολή σε σπίτι στο Πικέρμι σε βάρος ηλικιωμένων με ιδιαίτερα βίαια χαρακτηριστικά, αλλά και λόγω της απόπειράς του να διαφύγει από την Ελλάδα τη δεδομένη χρονική στιγμή, σχεδόν μία εβδομάδα από το στυγερό έγκλημα.  

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Εγκλημάτων Κατά ζωής έχουν συλλέξει γενετικό υλικό, (μεταξύ άλλων ιδρώτα –τρίχες) και αποτυπώματα από το σπίτι του ζευγαριού που αναλύονται μεταξύ 165.000 ορφανών αποτυπωμάτων και DNA στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα αποτυπώματα ανήκουν στο άτομο που δολοφόνησε την Καρολάιν. 

Ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος του θύματος, ήδη έχει δώσει στις αρχές περιγραφές των δραστών που ακινητοποίησαν και τον ίδιο μέσα στην οικία του. Όπως κατέθεσε, οι δύο από αυτούς είναι ψηλοί περίπου 1,80 και είναι αυτοί που τον είχαν δέσει. Κοντύτερος φέρεται να είναι ο δολοφόνος της 20χρονης μητέρας. Είναι αυτός που την είχε δέσει πιστάγκωνα και αυτός που πίεσε τις αεροφόρους οδούς στην μύτη και τον στόμα οδηγώντας την στον θάνατο. Εδώ και λίγα 24ωρα ο 32χρονος πιλότος βλέπει φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών, προκειμένου να μπορέσει να αναγνωρίσει κάποιον από τους δράστες.  

«Όταν ο άνδρας ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την σύζυγό μου, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και είδα το πρόσωπο του. Μίλησε μόνο μια φορά σε μια γλώσσα που δεν γνωρίζω», είχε πει ο 32χρονος στους αστυνομικούς. 

Νέα στοιχεία αναμένεται να έρθουν στο φως από τα αποτελέσματα των στοιχείων που έχουν συλλεχθεί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια. 

Γλυκά Νερά - Τελευταία εξέλιξη: Η πρώτη ανάρτηση του πιλότου για τη δολοφονημένη σύζυγό του

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ