Ελλαδα

Γλυκά Νέρα: Ο 32χρονος είδε το πρόσωπο ενός εκ των δραστών

Οι αρχές εξετάζουν τα ίχνη που βρέθηκαν στον τόπο του εγκλήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θύμα 20χρονη μητέρα - Σε σοκ ο σύζυγός της
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θύμα 20χρονη μητέρα - Σε σοκ ο σύζυγός της © EUROKINISSI / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Τα χαρακτηριστικά ενός εκ των δραστών είδε και περιέγραψε στις αρχές ο 32χρονος πιλότος - Εξετάζονται τα ίχνη που βρέθηκαν.

Ίχνη DNA των δραστών του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά έχουν στην κατοχή τους οι αρχές. Τα δείγματα που έχουν συλλέξει έχουν ήδη φτάσει στα εργαστήρια του τμήματος εγκληματολογικών ερευνών.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι αρχές έχουν βρει και εξετάζουν ίχνη, όπως ιδρώτα και τρίχες. Την ίδια ώρα, δεν έχει σταματήσει η έρευνα για τον εντοπισμό οπτικού υλικού για τις κινήσεις των δραστών στην ευρύτερη περιοχή. 

Η ΕΡΤ ανέφερε ότι ο 32χρονος σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν είδε το πρόσωπο του ενός εκ των δραστών και έχει ήδη δώσει στις αρχές τα χαρακτηριστικά του. Όπως κατέθεσε ο 32χρονος πιλότος, όταν ο δράστης ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι για να ακινητοποιήσει την σύζυγό του, του έπεσε το περιλαίμιο μοτοσικλετιστή που φορούσε και έτσι είδε το πρόσωπό του. Ο δολοφόνος ήταν έως 30 ετών, μελαμψός, 1,72 ύψος και με περιττά κιλά. Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, ο 32χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς, με κάθε λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, το χρώμα των ματιών του και των μαλλιών του. Δεν μιλούσε καθόλου στους συνεργούς του, παρά  μόνο όταν ήταν να εγκαταλείψουν την μεζονέτα είπε κάποιες λέξεις σε μια άγνωστη γλώσσα για τον πιλότο.

Από τις πρώτες ώρες οι αστυνομικοί δείχνουν στον άνδρα της δολοφονημένης γυναίκας φωτογραφίες σεσημασμένων κακοποιών. Επιπλέον, έχουν γίνει αιτήματα άρσης απορρήτου στις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ώστε να εξετάσουν οι αστυνομικοί αν έχουν υπάρχουν ύποπτες επικοινωνίες το επίμαχο χρονικό διάστημα. 

 

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Θρήνος στην κηδεία της Καρολάιν

Πραγματοποιήθηκε η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, που δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά σε ένα ιδιαίτερα ειδεχθές έγκλημα. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Αλόννησο.

kideia.jpg
Θρήνος στην Αλόννησο για την Καρολάιν © thenewspaper.gr «Πηγή: https://www.athensvoice.gr/greece/713885_egklima-sta-glyka-nera-thrinos-stin-kideia-tis-karolain»

Τραγικές φιγούρες ο σύζυγός της και η μητέρα της, οι οποίοι προσπαθούσαν να δώσουν κουράγιο ένας στον άλλο.

«Ήμουν τυχερός που σε γνώρισα, πολύ τυχερός που με αγάπησες, ακόμη πιο πολύ τυχερός που είσαι η μητέρα του παιδιού μου. Η Λυδία θα μεγαλώσει χωρίς να θυμάται την υπέροχη μανούλα της, αλλά η Καρολάιν, που ήταν η χαρά της ζωής θα είναι για πάντα κοντά μου μέσα από τη Λυδία…», ήταν τα λόγια του 32χρονου συζύγου της Καρολάιν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η εξόδιος ακολουθία που εψάλη ήταν σύμφωνα με το τελετουργικό των Καθολικών και δεν επετράπη η είσοδος των ΜΜΕ στο εσωτερικό του ναού. Επίσης, ορθόδοξος ιερέας προσευχήθηκε για την ανάπαυση της ψυχής της Καρολάιν.

Το πλοίο που μετέφερε τη σορό της αδικοχαμένης μητέρας έφτασε στο νησί των Σποράδων λίγα λεπτά μετά τη μία το μεσημέρι. H κηδεία της Κάρολάιν έγινε στην Αλόννησο, μετά από παράκληση της μητέρας της προς τον γαμπρό της, αφού ο πατέρας της κοπέλας λόγω προβλημάτων υγείας δεν μπορούσε να μετακινηθεί.  Η μητέρα της Καρολάιν συνόδευσε τη σορό του παιδιού της στην Αλόννησο, ταξιδεύοντας μαζί με τους γονείς του γαμπρού της. 

Η 20χρονη έχασε τη ζωή της όταν τρεις κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, τα ξημερώματα της Τρίτης. Ο ένας εκ των δραστών δεν δίστασε να στραγγαλίσει την νεαρή μητέρα και να αφήσει το άψυχο σώμα της δίπλα στο μωρό της.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει αποτροπιασμό στην κοινή γνώμη αλλά και την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα, ο οποίος με παραγγελία του προς τους εποπτεύοντες την Εισαγγελία Εφετών και Πρωτοδικών Αθηνών ζητεί να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ