Ελλαδα

Γλυκά Νερά - Έγκλημα: Ο αστυνομικός που κρατά αγκαλιά το μωρό

Η φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο αστυνομικός που κρατά στην αγκαλιά το μωρό της Κάρολαΐν
Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Ο αστυνομικός που κρατά στην αγκαλιά το μωρό της Κάρολαΐν © George Kalliakmanis/Facebook

Η φωτογραφία με τον αστυνομικό που έχει στην αγκαλιά του το μωρό της Κάρολαϊν λίγες ώρες μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Αδίστακτοι διαρρήκτες βασάνισαν και έπνιξαν την 20χρονη Κάρολαϊν μπροστά στο μόλις 11 μηνών μωρό της.

Την ώρα που βρετανικά ΜΜΕ δεν σταματούν να μεταδίδουν για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της 20χρονης μητέρας σοκάρει. Ο θάνατος της άτυχης Κάρολαϊν οφείλεται σε ασφυξία, καθώς της έκλεισαν τη μύτη και το στόμα.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ έχουν μπει μεταξύ άλλων τα λάθη των κακοποιών που μπορούν να οδηγήσουν στη σύλληψή τους. Υπενθυμίζεται ότι οι δράστες έχουν επικηρυχθεί με 300.000 ευρώ.

Στα social media ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης δημοσίευσε μια φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Δείχνει έναν αστυνομικό να κρατά στην αγκαλιά του το μωρό της άτυχης Κάρολαϊν, η οποία δολοφονήθηκε από τους διαρρήκτες.

Γλυκά Νερά: Το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο της 20χρονης | 12/05/2021 | ΕΡΤ

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η εικόνα με τον αστυνομικό που κρατά το μωρό στην αγκαλιά

«Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση τη δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας» έγραψε μεταξύ άλλων στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος Καλλιακμάνης.

Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής είχε αναφέρει την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 πως είναι θέμα χρόνου να συλληφθούν οι δράστες.

«Ήξεραν ότι υπάρχει ένα σκυλί, δεν είχαν φροντίσει να πάρουν τα μέτρα τους; Δεν είναι εύκολο να σκοτώσεις ένα σκυλί με τα χέρια. Πήγαν να κάνουν μια ληστεία και μετατράπηκε σε ανθρωποκτονία. Η κοινωνία είναι συγκλονισμένη. Μετατράπηκε σε δολοφονία η ληστεία αλλά άφησαν ζωντανό τον σύζυγο. Άφησαν ένα μάρτυρα. Γιατί δεν προτίμησαν να κάνουν τη ληστεία όταν ο σύζυγος έλειπε; Δεν ήταν επαγγελματίες. Έχουν κάνει πολλά λάθη είναι ζήτημα χρόνου να συλληφθούν» είχε αναφέρει ο Γιώργος Καλλιακμάνης για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει.

Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικο που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε...

Δημοσιεύτηκε από George Kalliakmanis στις Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

Γλυκά Νερά: Επικηρύχθηκαν από την ΕΛΑΣ οι δολοφόνοι με 300.000 ευρώ | 11/05/2021 | ΕΡΤ

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ