Ελλαδα

Γλυκά Νερά: Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας

Το ζευγάρι έπεσε θύμα αιματηρής ληστείας - Στο νοσοκομείο το μωρό του

1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
 Αστυνομία
Αστυνομία © EUROKINISSI

Ζευγάρι στα Γλυκά Νερα έπεσε θύμα αιματηρής ληστείας - Στο νοσοκομείο το μωρό του- Νεκρή η γυναίκα- Σε κατάσταση σοκ ο σύζυγος

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι συγγενείς της οικογένειας που έπεσε θύμα αιματηρής ληστείας στα Γλυκά Νερά, με αποτέλεσμα μία 20χρονη γυναίκα να βρει τραγικό θάνατο.

Μέσα στο σπίτι την ώρα της ληστείας βρισκόταν και το παιδάκι της οικογένειας, που είναι μόλις 11 μηνών. Τη  δολοφονία της συζύγου του είδε  και ο άντρας της, ο οποίος ήταν δεμένος σε καρέκλα, από τους αδίστακτους ληστές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ και του ρεπόρτερ Γ. Γεραφέντη, ο σύζυγος, ο οποίος είναι πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, κατέθεσε ότι περίπου στις 4:30, τρεις άνδρες με κουκούλες μπήκαν στο σπίτι παραβιάζοντας παράθυρο στην πίσω πλευρά της μεζονέτας, τον έδεσαν σε καρέκλα και άρχισαν να το ψάχνουν. Αφαίρεσαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν. Μιλούσαν σπαστά ελληνικά.

Ο ίδιος κατάφερε κάποια στιγμή να κινηθεί δεμένος και να ενεργοποιήσει ακουμπώντας με τη μύτη του το τηλέφωνό του, καταφέρνοντας να ειδοποιήσει την αστυνομία που έσπευσε επιτόπου.

Το 11 μηνών μωρό της οικογένειας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τα ξημερώματα, όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Στη συνέχεια, επέστρεψε στα Γλυκά Νερά στην αγκαλιά συγγενών. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ