- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Χανιά: 40χρονος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του - Είχε σακούλα στο κεφάλι και ζώνη στο λαιμό.
Νεκρό με μία σακούλα στο κεφάλι και μία ζώνη περασμένη στο λαιμό του εντόπισε μία μητέρα στα Χανιά τον 40χρονο γιο της.
Σύμφωνα με το flashnews.gr, περίπου στις 14.00 το μεσημέρι της Παρασκευής, ένας 40χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε οδό της παλιάς πόλης. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες όμως ήταν ήδη αργά.
Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα τον άνδρα βρήκε νεκρό η μητέρα του, η οποία σοκαρισμένη κάλεσε τις αρχές. Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο άνδρας. Από την αστυνομία ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα, με τις πρώτες ενδείξεις να κάνουν λόγο για αυτοχειρία.
Νωρίτερα σήμερα, στις 12.30 ένας 70χρονος άνδρας, έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον 5ο όροφο του νοσοκομείου Χανίων.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
Και περιμένει τις θερμότερες ευχές σου!Ίωνας, Ιωνάς, Ίων, Ιωνία.
Από την Τρίτη αλλαγή του σκηνικού
Δύσκολη η επιχείρηση κατάσβεσης
Λόγω έργων συντήρησης
Σε κοντινό σημείο εντοπίστηκε και ένας τραυματισμένος άνδρας
Δείτε τους τυχερούς αριθμούς
Ποια Κυριακή του Οκτωβρίου θα γίνει η δεύτερη αλλαγή ώρας 2026
Τι αναφέρει σε μήνυμά του στα social media
Όλες οι ώρες και τα σημεία
Η ανάρτηση του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου
Άνεμοι ως 5 μποφόρ στα πελάγη
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.