Θάνος Δημάδης: Δικαιώθηκα και στον Άρειο Πάγο για το «περούκα gate».
Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης, με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ενημερώνει πως δικαιώθηκε και στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση «Περούκα Gate».
Τον Ιανουάριο του 2020, το Μονομελές Πρωτοδικείο είχε κηρύξει απαράδεκτη την ποινική δίωξη για πλαστογραφία που είχε ασκηθεί σε βάρος των δημοσιογράφων Θάνου Δημάδη και Δημήτρη Σουλτογιάννη, μετά από μήνυση του δημοσιογράφου Γιώργου Χριστοφορίδη.
Η κατηγορία σε βάρος των δύο αφορούσε μήνυση του κ. Χριστοφορίδη, μέλους κυβερνητικής αποστολής στη Νέα Υόρκη τον Σεπτέμβριο του 2016, σύμφωνα με την οποία οι δύο κατηγορούμενοι είχαν χρεώσει ροφήματα που είχαν πιει στο λόμπυ του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η ελληνική αντιπροσωπεία, στο δωμάτιο του μηνυτή, υπογράφοντας με το όνομά του.
Ένα χρόνο μετά, ο Θάνος Δημάδης έκανε γνωστό ότι ο Άρειος Πάγος απέρριψε την προσφυγή του Γιώργου Χριστοφορίδη για την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου.
Η ανάρτηση του Θάνου Δημάδη στο Facebook
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πού θα γίνει τηλεκπαίδευση
Πώς θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Επικοινώνησαν με το 112
Επιτήδειοι «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο - Απουσίαζε η ιδιοκτήτρια
Η πρόγνωση Τσατραφύλλια για τις ηλιόλουστες μέρες που έρχονται
Συνελήφθησαν 8 Έλληνες και ένας Πακιστανός
Μεγάλος αγώνας δρόμου - 19 κεριά θα ανάψουν στην περιοχή της Χαριλάου
Σαφείς οι γραμμές του πρωθυπουργού
Από την υπηρεσία της Βιβλιοθήκης διεξάγεται έρευνα για να διαπιστωθεί η έκταση των ζημιών
Με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη
Αντίστροφη μέτρηση για την τελετή έναρξης της καρναβαλικής περιόδου
Τι κατέθεσε η μητέρα της
Η έντονη βροχόπτωση το πρωί της Δευτέρας στην Αττική δημιούργησε ξανά προβλήματα στην παραλιακή
80 νταλίκες «κολλημένες» στο Δερβένι για 32 ώρες
Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Πού εντοπίζονται τα σημαντικότερα προβλήματα στο οδικό δίκτυο του λεκανοπεδίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.