- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ένα δημοφιλές εστιατόριο στη Θεσσαλονίκη λειτουργούσε «πριβέ» για τους καλούς πελάτες του - Συνελήφθη ο ιδιοκτήτας
Σε διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς πάνω από την επιχείρηση λειτουργούσε. «πριβέ» δημοφιλές εστιατόριο στην περιοχή της Καλαμαριάς στη Θεσσαλονίκη.
Τα λιγοστά τραπέζια του ειδικά διαμορφωμένου χώρου ήταν γεμάτα από κόσμο που απολάμβανε φρεσκότατα θαλασσινά εδέσματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, όταν η παράνομη λειτουργία του εστιατορίου έγινε αντιληπτή, ο 52χρονος ιδιοκτήτης δεν προσπάθησε να δικαιολογηθεί.
Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου του επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ. Πρόστιμα των 300 ευρώ για παράβαση των μέτρων περί μη διασποράς του κορωνοϊού επιβλήθηκαν και σε τέσσερις από τους θαμώνες του πριβέ εστιατορίου.
«Δεν μπαίνει όποιος και όποιος»
«Στο κρυφό εστιατόριο δεν μπαίνει όποιος κι όποιος. Μπορούσες να πας μόνο με ραντεβού και μόνο αν ήσουν από τους καλούς πελάτες του μαγαζιού. Ξεκίνησα να πηγαίνω το Νοέμβριο. Έχω δει αρκετούς επιφανείς συμπολίτες μας να τρώνε δίπλα μου» δήλωσε επιχειρηματίας της Θεσσαλονίκης που σύχναζε στο πολυτελές εστιατόριο.
«Υπάρχουν κι άλλα μαγαζιά με κρυφούς χώρους»
Η ίδια πηγή αποκαλύπτει ότι υπάρχουν και άλλα εστιατόρια στη Θεσσαλονίκη που συνέχισαν να λειτουργούν μετά το λουκέτο στην εστίαση.
«Υπάρχει αρκετός κόσμος που είναι μαθημένος να τρώει έξω σε καλά εστιατόρια. Επιχειρηματίες, δικηγόροι, μεγαλογιατροί. Νομίζετε ότι όλοι αυτοί κλείστηκαν στα σπίτια τους. Υπάρχουν γνωστά μαγαζιά της πόλης που έχουν κρυφούς χώρους για τους καλούς πελάτες. Αν αντέχει το πορτοφόλι σου τότε θα σου κλείσουν ραντεβού» δηλώνει στο ίδιο μέσο o επιχειρηματίας.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η απάντηση για την εκδήλωση στη Νέα Παραλία
Το σύνολο των επίγειων δυνάμεων θα παραμείνει καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας στο σημείο
Στο βορειοανατολικό μέτωπο το βάρος των δυνάμεων
Διαδραστική παρουσία του ιδρύματος με τεχνολογία, καινοτομία και παράλληλες εκδηλώσεις
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Η φωτιά καίει από το απόγευμα της 31ης Αυγούστου, πυκνά δάση πεύκης και ρόμπολου μέσα σε ζώνη του δικτύου Natura 2000
Σε πιο φθινοπωρινούς ρυθμούς αναμένεται να κινηθεί ο καιρός τις επόμενες ημέρες
Επίγειες και εναέριες δυνάμεις επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς
Και τάφο και μπουζούκια και ολίγη από «επαφές» στη ΔΕΘ, όλα τα έχει η εκδρομή
Έως το τέλος Σεπτεμβρίου οι online αιτήσεις από αποφοίτους ή τελειόφοιτους μεταπτυχιακών σπουδών για 7 ρόλους σε τρεις βασικούς τομείς της Allwyn Hellas
Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής στο σημείο
Ισχυρίστηκε ότι επηρεάστηκε από σειρές στο διαδίκτυο
Οι νεκροί, η κατάρρευση της Ρικομέξ και οι μεγάλες ζημιές
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.