- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Πάτρα: Διαγνώστηκε θετικός σε κορωνοϊό και πήδηξε στη θάλασσα
Τι είπε στους διασώστες που τον απομάκρυναν από το νερό
Ένας άνδρας στην Πάτρα επιχείρησε να αυτοκτονήσει, πέφτοντας στη θάλασσα, όταν έμαθε ότι έχει προσβληθεί από κορωνοϊό.
Τέλος στη ζωή του επιχείρησε να βάλει ένας άνδρας στην Πάτρα, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο patrastimes.gr, ο άνδρας βούτηξε στη θάλασσα, όταν έμαθε πως το διαγνωστικό τεστ στο οποίο υπεβλήθη, βγήκε θετικό στην Covid-19.
Το συμβάν εκτυλίχθηκε στις 14.00 το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Φεβρουαρίου 2021. Ο άνδρας ανασύρθηκε έχοντας τις αισθήσεις του αλλά βρισκόταν σε άσχημη κατάσταση.
Όπως είπε στους διασώστες ο άνδρας που βούτηξε στη θάλασσα, είχε κάνει χρήση δυνατών ηρεμιστικών χαπιών.
Στο σημείο, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα στο tempo24.news, έσπευσαν δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας.
Υπενθυμίζεται ότι οι λοιμωξιολόγοι έχουν εισηγηθεί να επιβληθεί καθολικό lockdown στην Πάτρα, καθώς η διασπορά κορωνοϊού είναι μεγάλη.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα στο gov.gr
«Υπήρχε έντονη μικροσεισμική ακολουθία εδώ και μήνες»
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε
Πού εντοπίζεται το επίκεντρο
Αστάθεια σε νότια και Κρήτη, αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές με μικρή άνοδο θερμοκρασίας
Στο σημείο κλήθηκε να μεταβεί ειδικό γερανοφόρο όχημα
Δύο πόλεις, δύο παράλληλοι διαγωνισμοί, με βραβεία που φτάνουν τα 10.000 ευρώ, αλλά κυρίως με ένα διαφορετικό μήνυμα: ότι η εικόνα της πόλης μπορεί να σχεδιαστεί συλλογικά.
Το Ελληνικό ως οδηγός βιώσιμου αστικού σχεδιασμού – Απαντήσεις στις προκλήσεις της κλιματικής κρίσης
«Δε βγαίνει η ζωή με φόβο», τόνισε η ηθοποιός
Υπό το μηδέν η θερμοκρασία
Πότε αναχωρούν οι τελευταίοι συρμοί
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.