- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ έως τις 5 το πρωί σε όλη την Ελλάδα από την ερχόμενη Παρασκευή.
Ο Νίκος Χαρδαλιάς ανακοίνωσε απαγόρευση κυκλοφορίας σε όλη την Ελλάδα από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 5 το πρωί. Το μέτρο θα έχει ισχύ από την ερχόμενη Παρασκευή. Οπως τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς από την ερχόμενη Παρασκευή θα επιτρέπονται μετακινήσεις μετά τις 21:00 μόνο για λόγους:
- Εργασίας
- Υγείας
- Συνοδείας κατοικίδιων
Εξακολουθεί να απαιτείται SMS στο 13033.
Όσον αφορά την τηλεργασία, ανακοίνωσε πως κάθε οργανισμός του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα υποχρεούται από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου να διαθέτει ανά πάσα στιγμή έκθεση που να τεκμηριώνει τη λειτουργία με το απολύτως αναγκαίο προσωπικό και τους εργαζομένους που έχουν τεθεί σε καθεστώς τηλεργασίας.
Ενθάρρυνε και συνέστησε και τους τηλεοπτικούς σταθμούς να προσαρμοστούν στα συγκεκριμένα κριτήρια, μειώνοντας στο απολύτως απαραίτητο αριθμό τους παρουσιαστές εκπομπών και τους προσκεκλημένους που βρίσκονται στο στούντιο.
Απευθυνόμενος στους πολίτες, είπε πως οι επόμενες εβδομάδες παραμένουν ιδιαίτερα κρίσιμες. Ωστόσο, επισήμανε είμαστε σε ένα κομβικό σημείο, που χρειάζονται να οπλιστούμε με υπομονή και επιμονή για να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας.
Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο, ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2.752 νέα κρούσματα σήμερα με μεγάλη άνοδο να παρουσιάζουν, για ακόμη μία μέρα, οι νεκροί και οι διασωληνώσεις.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνάντηση Νίκου Ταχιάου με τη Δήμαρχο Καλαμαριάς Χρύσα Αράπογλου για το μετρό και αυτοψία στο Flyover
Η πρόγνωση του Γιάννη Καλλιάνου
Από την Πέμπτη 30 Απριλίου έως και την Κυριακή 3 Μαΐου
Κινητοποίηση μετά από καταγγελίες για παράνομο έργο 480 τ.μ. στον αιγιαλό των Αλυκών
Κατά τη διάρκεια της πολύωρης χειρουργικής επέμβασης το κορίτσι υπέστη επανειλημμένες ανακοπές
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Το χρονικό της υπόθεσης
Λόγω δοκιμών για την επέκταση προς την Καλαμαριά
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Όλοι οι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους
Τι ισχύει με τις μεγάλες αλυσίδες
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.