- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
«Θα πρέπει η μάσκα να γίνει κάτι σαν το πορτοφόλι» σημείωσε ο λοιμωξιολόγος, Μάριος Λαζανάς, τονίζοντας την αναγκαιότητα χρήσης μάσκας από όλους.
Τη σημασία του να γίνει η μάσκα κάτι απαραίτητο σε όλους τους ανθρώπους επεσήμανε ο παθολόγος λοιμωξιολόγος Μάριος Λαζανάς.
Συγκεκριμένα, ο κ. Λαζανάς τόνισε πως «θα πρέπει η μάσκα να γίνει κάτι σαν το πορτοφόλι, ένα σύνεργο που έχουμε καθημερινά, ένα αντικείμενο το οποίο έχουμε πάντα μαζί μας και το χρησιμοποιούμε».
Παρατήρησε πως «ο κόσμος έχει πλέον κουραστεί και υπάρχει σε όλους μια αγωνία, υπάρχει ένα άγχος, ένας φόβος. Ενδεχομένως σε αυτό οφείλονται οι εικόνες συνωστισμού σε πλατείες, καθώς οι νέοι φοβούνται την πιθανότητα νέου εγκλεισμού».
Αναφερόμενος στο ζήτημα της μάσκας, επεσήμανε πως «εκτός άλλων, θα βοηθήσει και στη μείωση άλλων αναπνευστικών λοιμώξεων. Και η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων και ο ίδιος είναι κατά των προστίμων».
Τέλος, όσον αφορά στο επόμενο διάστημα, είπε: «Έχω άγχος πώς θα βγάλουμε τον χειμώνα».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι πρέπει να προσέχουν οι καταναλωτές
Σε εξέλιξη έρευνες για την διερεύνηση της καταγγελίας
Ποιες περιοχές είναι σε «πορτοκαλί» προειδοποίηση
Καθυστερήσεις και πιθανές τροποποιήσεις δρομολογίων - Η ανακοίνωση της Hellenic Train
Πώς θα ενημερωθούν οι υποψήφιοι
Ξεκίνησε o δεύτερος κύκλος
Μια ευκαιρία να προσφέρεις, δύο τρόποι να βοηθήσεις: Αιμοδοσία και εγγραφή νέων δοτών μυελού των οστών
Τι κατηγορίες αντιμετωπίζει
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δεν είχε δίπλωμα και οδηγούσε μεθυσμένος ανασφάλιστο και χωρίς πινακίδες αυτοκίνητο
Για ποιο είδος φιδιού πρόκειται
Τα ευρήματα που «καίνε» τον κατηγορούμενο
Σοβαρά προβλήματα στην ευρύτερη περιοχή
Το σκάφος παρουσίασε εισροή υδάτων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.