- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι η εταιρεία «ΩΜΕΓΑ ΦΑΡΜΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.», σε συνεργασία με τη ∆ιεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί ανάκληση της παρτίδας με αριθμό MJ114103 του προϊόντος«PLAC AWAY JUNIOR», 250 ml στοματικό διάλυμα για παιδιά. Η ανάκληση αφορά 2.948 τεμάχια του εν λόγω προϊόντος.
Πρόκειται για παρτίδα που κυκλοφόρησε μόνο στην Ελλάδα και παρουσιάζει ελαττωματική πλαστικοποίηση του πώματος. Ειδικότερα, στη συγκεκριμένη παρτίδα, μικρό λευκό πλαστικό κομμάτι, που προέρχεται από το εσωτερικό του πώματος, ενδέχεται κατά τη διαδικασία της συσκευασίας να έχει αποκολληθεί και να έχει περιέλθει στο εσωτερικό της φιάλης του προϊόντος, κάτι το οποίο εγκυμονεί σημαντικούς κινδύνους σε περίπτωση κατάποσης.
Μέχρι σήμερα δεν υπήρξε προς την εταιρεία αναφορά ατυχημάτων από καταναλωτές αλλά μόνο αναφορά από δύο φαρμακεία για διαπίστωση ξένου σώματος μέσα στο μπουκάλι, προτού διατεθεί το προϊόν στον τελικό καταναλωτή.
Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και η εταιρεία συστήνουν στους καταναλωτές να
απέχουν από οποιαδήποτε χρήση της συγκεκριμένης παρτίδας (MJ114103) του προϊόντος «Plac Away Junior».
Επίσης, παρακαλούνται οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει και έχουν στην κατοχή τους προϊόντα της εν λόγω παρτίδας, να τα επιστρέψουν άμεσα στην εταιρεία ή στα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης, προκειμένου να λάβουν σε αντικατάσταση νέα αντίστοιχα προϊόντα.
Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας ΩΜΕΓΑ ΦΑΡΜΑ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στα τηλέφωνα: 210-8188902 (κα. Πανάκη Νατάσα) & 210-8188971 (κ. Αναγνωστίδης Θεοφάνης), ή στη ηλεκτρονική διεύθυνση: tanagnostidis@omega-pharma.gr.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απέσπασαν πάνω από 175.000 ευρώ
Η συγκινητική ιστορία της Γεωργίας Ξανθοπούλου
Τι ισχύει για τα δρομολόγια από και προς το Αεροδρόμιο
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί πολλές περιοχές της Αττικής
Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται
Ο Ελληνικός Στρατός απέκτησε τις πρώτες δύο γυναίκες στρατονόμους
Κοντά στην πυρκαγιά υπάρχουν διάσπαρτες κατοικίες
Πρόκειται για το μεγαλύτερο αερόχημα που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί μέχρι σήμερα στην Ελλάδα
Το Μουσείο Πολυγύρου ολοκληρώνεται έως το τέλος Μαρτίου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δείτε τον χάρτη της ΓΓΠΠ
Η πρόληψη ξεκινά πριν από το πρώτο κουδούνι - Έμφαση στην όραση, την ακοή και τη στοματική υγεία των παιδιών
Κάηκαν 38 στρέμματα - Ένας 70χρονος και ένας 64χρονος κατηγορούνται για πρόκληση φωτιάς
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.