Ελλαδα

Νεκρή η 43χρονη στο Μουζάκι - Τι λέει η οικογένεια της

«Δεν θα τη βρίσκαμε χωρίς σκυλιά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μουζάκι - Καρδίτσα: Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 43χρονη και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά
Μουζάκι - Καρδίτσα: Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 43χρονη και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά © EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Συντετριμμένη η οικογένεια της 43χρονης στο Μουζάκι Καρδίτσας μετά την ταυτοποίηση της σορού που εντοπίστηκε στις όχθες του ποταμού.

Με τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για την 43χρονη στο Μουζάκι, καθώς η άτυχη γυναίκα που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά εντοπίστηκε νεκρή.

Συντετριμμένη η οικογένεια της 43χρονης στο Μουζάκι μετά την ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε σε γέφυρα στο Μουζάκι από διασώστες της ΕΜΑΚ.

Η 43χρονη εντοπίστηκε νεκρή από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο της ΕΜΑΚ το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου 2020 στη γέφυρα Μαγουλίτσας στον Δήμο Μουζακίου Καρδίτσας. «Δυστυχώς δεν έχει γίνει ακόμα η ιατροδικαστική εξέταση, θα γίνει αύριο. Εντοπίστηκε η σορός από ένα σκυλί της αστυνομίας. Ήταν σε ένα σημείο που θα μπορούσε να μην την έχουμε βρει ποτέ. Και για αυτόν τον λόγο φωνάζαμε από την αρχή ότι χρειαζόμαστε περισσότερα σκυλιά στις έρευνες» ανέφερε ο ξάδελφος της 43χρονης από το Μουζάκι που εντοπίστηκε νεκρή.

Η 43χρονη είχε εξαφανιστεί την περασμένη Παρασκεύη 18 Σεπτεμβρίου 2020, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο. Το όχημα έπεσε μέσα στον ποταμό Πάμισο. Μια ημέρα αργότερα, άνδρες της ΕΜΑΚ είχαν εντοπίσει το αυτοκίνητο μέσα στις λάσπες και στα χώματα στις όχθες του ποταμού Πάμισου στη θέση Παλαιά Σφαγεία στο Μουζάκι.

Για τις ανάγκες της έρευνας εντοπισμού της 43χρονης στο Μουζάκι επιστρατεύτηκαν και drones της ΕΜΑΚ, ενώ πολύτιμη ήταν η συνδρομή από εθελοντές.

Τον εντοπισμό της σορού και την ανάσυρσή της από τις λάσπες και τα χώματα επιβεβαίωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία με μήνυμά της στο Twitter. «Σορός γυναίκας ανασύρθηκε από τις όχθες του ποταμού Πάμισου, πλησίον της γέφυρας που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα του δήμου Μουζακίου Καρδίτσας» ανέφερε στο tweet για να επιβεβαιωθούν λίγες ώρες αργότερα οι φόβοι ότι το πτώμα ανήκει στην 43χρονη που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στο Μουζάκι, καθώς η κακοκαιρία «Ιανός» βρισκόταν σε εξέλιξη.

Πλημμύρα drone Μουζάκι Καρδίτσας βρέθηκε αυτοκίνητο αγνοούμενης Πάμισος ποταμός Σάββατο 19-9-2020

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ