Ελλαδα

Red Bull Basement 2020: Φέρε την καινοτομία στο Πανεπιστήμιό σου

Είσαι φοιτητής; Δήλωσε συμμετοχή στο Red Bull Basement 2020

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
thumbnail_red_bull_basement_3.jpg

Aνέβασε το βίντεό σου και φέρε την καινοτομία στο Πανεπιστήμιο σου με τη βοήθεια του Red Bull Basement 2020. Δες αναλυτικά πώς θα πάρεις μέρος.

Το Red Bull δίνει φτερά στους φοιτητές με τις πιο πρωτοποριακές ιδέες για να οδηγήσουν την κοινωνική πρόοδο και την αλλαγή μέσω καινοτόμων τεχνολογικών προτάσεων και λύσεων. Το Red Bull Basement 2020 σε προσκαλεί να προτείνεις καινοτόμες λύσεις με στόχο τη βελτίωση της φοιτητικής ζωής. Ενθαρρύνει φοιτητές με επιχειρηματική αντίληψη και καινοτόμες ιδέες να εξετάσουν όλες τις πτυχές της πανεπιστημιακής τους καθημερινότητας και να εκφραστούν δημιουργικά για να βελτιώσουν τα πράγματα.

thumbnail_red_bull_basement_2.jpg

Τί πρέπει να κάνεις για να δηλώσεις συμμετοχή:

  • Να είσαι εγγεγραμμένος φοιτητής από 18 ετών και άνω · Να μπεις στον ιστότοπο του Red Bull Basement 2020
  • Nα ανεβάσεις ένα βίντεο έως 60 δευτερόλεπτα, στο οποίο θα μοιράζεσαι συνοπτικά την ιδέα σου με το κοινό
  • Η ομάδα σου μπορεί να αποτελείται από 1 έως 2 άτομα

Πριν από το κλείσιμο των συμμετοχών θα υπάρχουν συμβουλές από μέντορες και εκδηλώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Stay tuned στα social media μας. Η ψηφοφορία είναι δημόσια και θα διεξαχθεί από τις 26 έως τις 30 Οκτωβρίου.

Οι ιδέες που θα συλλέξουν τις περισσότερους ψήφους θα αξιολογηθούν από την κριτική επιτροπή. Η ομάδα των κριτών θα επιλέξει την καλύτερη ιδέα για να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον παγκόσμιο τελικό του Red Bull Basement 2020 και να ανταγωνιστεί σε δημιουργικότητα όλες τις χώρες που συμμετέχουν. Με κριτήρια τη δημιουργικότητα και τον αντίκτυπο που θα έχει στην ζωή μέσα στο πανεπιστήμιο θα προκριθεί η νικητήρια ιδέα.

Η ομάδα με τους φιναλίστ κάθε χώρας θα αναπτύξει περαιτέρω την ιδέα της με τη βοήθεια του δικτύου του Red Bull Basement 2020. Ένα διεθνές πρόγραμμα mentoring, χώροι εργασίας και χρηματοδότηση θα βρίσκονται στη διάθεση της ομάδας που θα προκριθεί στο Red Bull Basement 2020 Global Workshop στις 10-13 Δεκεμβρίου. Εκεί ηγέτες και entrepreneurs από όλο τον κόσμο θα υποστηρίξουν φοιτητές από περισσότερες από 35 χώρες και θα πραγματοποιήσουν τις ιδέες τους.

Η καινοτομία για το Πανεπιστήμιο του Σήμερα είναι η αλλαγή για τον κόσμο του Αύριο!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ