- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Γκάγκα: Το μυστικό είναι να κρατάνε τα παιδιά τις ίδιες παρέες
«Και το άνοιγμα των σχολείων, με όλα τα μέτρα προστασίας που τηρούνται, βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση»
Η Μίνα Γκάγκα, διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία», μίλησε για το «μυστικό» ώστε να μην νοσήσουν οι μαθητές.
Για τον τρόπο που θα αποφευχθεί σε μεγάλο βαθμό ο κίνδυνος διασποράς του κορωνοϊού στα σχολεία μίλησε μεταξύ άλλων η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία», Μίνα Γκάγκα.
Συγκεκριμένα, η κα Γκάγκα τόνισε τη σημασία που έχει το να «κρατάνε τα παιδιά τις ίδιες παρέες».
Συγκεκριμένα, είπε: «Το "μυστικό" είναι να κρατάνε τα παιδιά τις ίδιες παρέες, για να μην νοσούν τα ίδια και να μη μεταφέρουν τον κορωνοϊό στα σπίτια τους. Και το άνοιγμα των σχολείων, με όλα τα μέτρα προστασίας που τηρούνται, βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση».
Η ίδια εμφανίστηκε κατηγορηματική ως προς τη σημασία της χρήσης μάσκας, σημειώνοντας πως έτσι «τα παιδιά νοσούν και μεταδίδουν λιγότερο τον κορωνοϊό».
Παράλληλα, εξέφρασε την ανησυχία των ειδικών σχετικά με τις «εξωσχολικές δραστηριότητες». Επ’ αυτού επανέλαβε την ανάγκη διατήρησης «του ίδιου γκρουπ φίλων» από τα παιδιά.
«Δεν αλλάζουμε παρέες. Εκπαιδευόμαστε στη χρήση μάσκας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στο σημείο 22 πυροσβέστες με 7 οχήματα - Αναφέρονται εκρήξεις και επέκταση της φωτιάς
Η παρέμβασή του αποδείχτηκε καθοριστική
Εντάσσεται στο Youth Climate Action Fund για την ενίσχυση της βιωσιμότητας
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Δυνάμεις της Πυροσβεστική παραμένουν στο σημείο
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Ο φόβος των προστίμων τα 90,100 και 110 km/h
Επιχειρούν χερσαίες δυνάμεις, σηκώθηκαν εναέρια μέσα
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι δείχνουν τα στοιχεία για τις εισαγωγές ανηλίκων στα νοσοκομεία
Τι αναφέρει διεθνής μελέτη
Τι ισχύει για Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Γαλαξίας, Μασούτης, MyMarket και Lidl
Το χρονικό του συμβάντος
Έχουν ανακοινωθεί 24ωρη απεργία και στάσεις εργασίας
Το χρονικό της υπόθεσης
Μέχρι πότε παραμένει κρεμασμένο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.